Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 27, 2015

ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΩΝ ΟΡΦΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Ο «ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΤΖΙΤΖΙ»


antinews
Γράφει ο Αντίοχος

Μόλις ξεκίνησε η «κούρσα» των υποψηφίων για την αρχηγία της νουδούλας, η γνωστή ιστοσελίδα των ορφανών του Σαμαρά ξεκίνησε επίθεση φθοράς σε όλους όσους είχαν εκδηλώσει την πρόθεση να διεκδικήσουν την αρχηγία, βγάζοντάς τους… ακατάλληλους. Και όλως ιδιαιτέρως, καταφερόταν κατά του Βαγγέλα και του «άφθαρτου Τζίτζι» (με χαρακτηρισμούς όπως «πορφυρογέννητος», «τίποτας» κ.τ.λ.), καθότι αυτοί θεωρούνται οι επικρατέστεροι…
Μόλις όμως συναντήθηκαν «άφθαρτος» και Σαμαράς και τα βρήκαν, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έβγαλε… ντουντούκα υπέρ του «φορέα της ανανέωσης», «αυτού που μπορεί να νικήσει τον Τσίπρα», «που μπορεί να δώσει νέα πνοή στην παράταξη», «που θα μας απαλλάξει από τα βαρίδια του παρελθόντος», του «λαμπερού προσώπου», κ.τ.λ.
Τώρα που ο «άφθαρτος» τα…
ξαναχάλασε με τον Αντωνάκη, τα ορφανά του πρώην επανήλθαν στην… αρχική τους θέση. Πάρτε μια γεύση από τους χαρακτηρισμούς τους για τον «άφθαρτο Τζίτζι»: «ο… G G Costas καλύτερα να καθίσει στην περιφέρειά του και πολύ του είναι», «παίζει παιχνίδια», «δεν είναι σε θέση να δώσει σταράτες κουβέντες, μπεσαλίδικες που λένε και στη Θεσσαλονίκη», «ο Απ. Τζιτζικώστας για παράδειγμα πίστεψε ότι το μπόι του είναι μεγαλύτερο κι από τη σκιά του», «μια χλωμή και άνευρη παρουσία», «δεν θα δοξαστεί κρυπτόμενος», «ένα άδειο πουκάμισο», «κουφάρι», Εδώ μάλλον πρόκειται για νέο ρεκόρ… κωλοτούμπας! Οπότε, ας ετοιμάζονται τα ορφανά του Σαμαρά για τους επόμενους… Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα… σκίσουν στα σίγουρα στο αγαπημένο τους άθλημα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών