Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 05, 2015

Ποντιακή νεολαία προς εθνομηδενιστή Φίλη: «Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητεί την ιστορία των Ποντίων - Παραιτήσου»!


Ποντιακή νεολαία προς εθνομηδενιστή Φίλη: «Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητεί την ιστορία των Ποντίων - Παραιτήσου»!

Την παραίτηση του υπουργού καταστροφής της Ελληνικής Παιδείας, Νίκου Φίλη ζήτησε το πρωί της Κυριακής η 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φίλης σε άρθρο του στην εφημερίδα «Αυγή»  ανέφερε πώς «τα περί Γενοκτονίας ήταν μια απόφαση εσωτερικής πολιτικής σκοπιμότητας και όχι διεθνούς σημασίας. Γι’ αυτό και το ελληνικό κράτος ποτέ δεν προέβαλε στα διεθνή φόρα θέμα αναγνώρισης αυτής της “Γενοκτονίας”, σε αντίθεση με τους Αρμένιους, οι οποίοι επεχείρησαν και πέτυχαν για τη δική τους περίπτωση απόφαση της γαλλικής Γερουσίας».

«Κανένας δεν μπορεί να...
αμφισβητεί την ιστορία των Ποντίων και να τους προσβάλει με αυτό τον τρόπο», ανέφερε ο πρόεδρος της Συνδιάσκεψης, Άλκης Αναστασιάδης. Η τριήμερη Συνδιάσκεψη ολοκληρώνεται την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή 500 και πλέον νέων από 23 χώρες.
Η παραίτηση Φίλη ζητήθηκε κατά τη διάρκεια των αποτελεσμάτων της Συνδιάσκεψης. Στα αποτελέσματα οι νέοι εξέφρασαν την αποφασιστικότητα τους να συνεχίσουν μια τεράστια προσπάθεια να διατηρήσουν τη μνήμη για τη χαμένη τους πατρίδα και την ίδια ώρα να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να κρατήσουν ψηλά τον Ελληνισμό, σε όποιο μέρος του κόσμου και αν ζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών