Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 14, 2015

Ο «ΣΚΟΠΕΛΟΣ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΕΩΓΡΑΦΗΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

evaggelatos-600x335
Γράφει ο Αντίοχος

Εκλέχθηκαν χθες τα προεδρεία των Διαρκών Μονίμων Κοινοβουλευτικών Επιτροπών –μεταξύ των κομμάτων του… συνταγματικού (καθεστωτικού) τόξου και βρήκε την ευκαιρία ο (παλιός κνίτης…) μεγαλοδημοσιογράφος Ευαγγελάτος να αναφερθεί στην μη εκλογή αντιπροέδρου της βουλής, προερχομένου από την Χρυσή Αυγή:
«Η αποφυγή του «σκοπέλου» εκλογής βουλευτού της Χρυσής Αυγής για την θέση του Β’ Αντιπρόεδρος της Επιτροπής και για την οποία προτεινόμενος από την κοινοβουλευτική του ομάδα ήταν ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Αϊβατίδης ξεπεράστηκε με....
την μη υπερψήφισή του με το μίνιμουμ των αναγκαίων ψήφων (1/4 επί του όλου αριθμού). Έτσι η πλήρωση της θέσης έμεινε κενή, όπως άλλωστε έγινε με την εκλογή Ε’ Αντιπροέδρου της Βουλής και ενός Γραμματέα που δικαιούταν να εκλέξει το κόμμα της Χρυσής Αυγής».
Παρατήρηση 1η: Γιατί άραγε θα ήταν «σκόπελος» για το καθεστώς η εκλογή αντιπροέδρου από την Χρυσή Αυγή, ενώ εδικαιούτο και εξέλεξαν όλα τα άλλα κόμματα; Προφανώς γιατί η Χρυσή Αυγή είναι αλλιώτικη από τους άλλους, καθότι είναι το μόνο αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα.
Παρατήρηση 2η: Ο συναγωνιστής Αϊβατίδης είναι βουλευτής Κερκύρας κι όχι Ιωαννίνων. Σχετικά κοντά είναι, αλλά άλλο η Κέρκυρα κι άλλο τα Ιωάννινα, αγεωγράφητε Ευαγγελάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών