Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 21, 2015

Βηματοδότης: "Φοβούνται τα... γαλλικά του Ν. Μιχαλολιάκου στον Ολάντ, γι΄αυτό δεν τον καλούν στο Προεδρικό Μέγαρο!"


Βηματοδότης: Φοβούνται τα... γαλλικά του Ν. Μιχαλολιάκου στον Ολάντ, γι΄αυτό δεν τον καλούν στο Προεδρικό Μέγαρο!

Πιστοί στην πάγια τακτική του αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής παραμένουν οι... δημοκράτες του μνημονιακού τόξου, όπως αποκαλύπτει σήμερα ο καλά εκ των έσω πληροφορημένος "Βηματοδότης".
Στην σημερινή του στήλη, αναφερόμενος στις προετοιμασίες για την επικείμενη επίσκεψη Ολάντ στην Αθήνα, αποκαλύπτει πως για ακόμη μια φορά οι "δημοκρατικοί θεσμοί" του κράτους αποκλείουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο και στο πρόσωπο αυτού μισό εκατομμύριο πολίτες που στηρίζουν τους Έλληνες Εθνικιστές.
Όπως γράφει χαρακτηριστικά: "Υπήρξε ένας προβληματισμός στο Προεδρικό Μέγαρο για....
τη χωροταξία των τραπεζιών στο επίσημο γεύμα που θα παραθέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος στον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ. Είναι, βλέπετε, 80 οι καλεσμένοι (περιλαμβανομένων και των αρχηγών των κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής) και το θέμα ήταν πώς θα καθίσουν όλοι αυτοί...."
Η αλήθεια είναι ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και συλλήβδην το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει αποδείξει με την πάγια στάση του πως ουδόλως ενδιαφέρεται να συμμετέχει σε πανηγύρια "Δημοκρατίας", την ώρα που ο ελληνικός Λαός δοκιμάζεται από τα πιο σκληρά μνημονιακά μέτρα.
Το γεγονός όμως πως μόνιμη μέριμνα των κρατικών θεσμών είναι το πώς θα αποκλείσουν την Χρυσή Αυγή αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο κόμματα: Το κόμμα των πολιτικών κομμάτων και η Χρυσή Αυγή!
Εν κατακλείδι, ίσως το σύστημα να σκέφτηκε σωστά και προτίθεται να μην προσκαλέσει τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής στην "δημοκρατική" φιέστα για τον Ολάντ. Φοβούνται πως ο Ν. Μιχαλολιάκος θα μιλήσει στον Γάλλο Πρόεδρο στην... μητρική του γλώσσα!

1 σχόλιο:

  1. Και τι Γαλλικά, με Μανιάτικο accent!!! Τα λαμόγια του "δημοκρατκού τόξου" τα μαυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών