Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 08, 2015

Παρασκευή και 13 πετάνε στο δρόμο τους Νεοδημοκράτες και τους στέλνουν στην...πιάτσα Συγγρού!


Έξωση λόγω χρεών στο απόκομμα της Συγγρού την ερχόμενη Παρασκευή - Θα κάνουν εκλογές στην... πιάτσα

Επιτέλους και μια χαρμόσυνη είδηση! Τα λοίσθια πνέει το απόκομμα της ψοφοδεξιάς και βαίνει ολοταχώς προς την οριστική διάλυση, αφού πρώτα υποστεί ακόμα μία διάσπαση ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη του επόμενου ηττοπαθή που θα κάτσει στην αρχηγική καρέκλα του αποκόμματος.
Όπως αποκαλύπτουν με σημερινό δημοσίευμα τα "Παραπολιτικά": "Την επόμενη εβδομάδα τίθεται σε εφαρμογή η δικαστική απόφαση έξωσης από το "μαντρί" της Συγγρού. Η διαχειρίστρια εταιρεία του ακινήτου προσέφυγε με....
αγωγή εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, την οποία και κέρδισε τον Ιούνιο. Τότε όμως λόγω capital controls δεν μπορούσε να εκτελεστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου οι δικαστικοί επιμελητές - με βάση τα τωρινά δεδομένα- θα εκτελέσουν την απόφαση και θα θέσουν εκτός κτιρίου προσωπικό και εξοπλισμό.
Οι συνέπειες των "αποκαλυπτηρίων" αναμένονται επώδυνες, καθώς οι ευθύνες για την εξέλιξη έχουν ονοματεπώνυμο και ο Β. Μεϊμαράκης δεν προτίθεται να σιωπήσει πάλι, όπως τον Ιούλιο, όταν παρέλαβε 170 εκατ, ευρώ χρέη και απλήρωτα ενοίκια άνω του 1 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία Hellenic Capital, διάδοχος της ΑΤΕ Leasing, στην οποία είχε υποθηκευτεί το κτίριο, δεν χαρίστηκε στην ομάδα Σαμαρά, η οποία κώφευε στις συνεχείς εξώδικες προσκλήσεις της."
Ας βιώσουν, έστω και στο ελάχιστο, οι εθνοπροδότες της μασονοδεξιάς για μια φορά στην ζωή τους πώς είναι να σου κάνουν έξωση, μήπως και καταλάβουν τι περνά καθημερινά ο ελληνικός λαός.
Όσο για τον βουλευτή Μεσσηνίας και την παραδικαστική παρέα του κάποια στιγμή θα βρει φιλόξενους χώρους στέγασης προς... Κορυδαλλό μεριά!

1 σχόλιο:

  1. Εγώ βρίσκω την έξωση της ΝΔ μια ευκαιρία για την ΧΑ προκειμένου να δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο της αλληλεγγύης μόνο για Έλληνες. Στο πλαίσιο αυτό προτείνω να χορηγήσει η ΧΑ δωρεάν στα μέλη της ΝΔ βαζελίνη και προφυλακτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών