Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 08, 2015

Η Πατρίδα κινδυνεύει!


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Πατρίδα κινδυνεύει!


Όταν στις φυλακές Κορυδαλλού μάθαμε την είδηση τη θλιβερή, δύο ελληνόπουλα, δύο ξεχωριστοί Έλληνες, δύο Χρυσαυγίτες, έπεφταν νεκροί από τα πυρά δύο άνανδρων εγκληματιών της κόκκινης τρομοκρατίας. Οργή μέσα στις καρδιές μας και πίκρα ανείπωτη. Δυο ελληνόπουλα έχυναν το τίμιο αίμα τους και μαζί μ΄αυτούς, σχεδόν νεκρός έφευγε με το ασθενοφόρο ένας συναγωνιστής μας που μας τιμά σήμερα εδώ με την παρουσία του. Ο Αλέξανδρος Γέροντας.
Είχα κάνει τότε τη δήλωση και την επαναλαμβάνω: Μετά την.....
1η Νοεμβρίου του 2013 τίποτε δεν είναι ίδιο. Το ίδιο λέω και σήμερα, 2 χρόνια μετά, το ίδιο θα λέω και μετά από 100 και 100 χρόνια. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει καθήκον να δικαιώσει το αίμα αυτό. Και ήταν 1η Νοεμβρίου του 2015, όταν κάτω από τον παγερό ουρανό της Αττικής μαζευτήκανε χιλιάδες υπερήφανοι χρυσαυγίτες και χρυσαυγίτισες, για να τιμήσουμε την μνήμη των 2 παλικαριών.
Κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν ανέφερε λέξη για το μνημόσυνο των 2 παλικαριών. Απόλυτη σιωπή. Μάλιστα, η κρατική τηλεόραση έδειξε την αντισυγκέντρωση των παρακρατικών οι οποίοι είναι ενταγμένοι σε σκοτεινούς μηχανισμούς στην υπηρεσία ενός αντεθνικού τέρατος, το οποίο δεν θέλει να υπάρχει Χρυσή Αυγή.
Όμως η Χρυσή Αυγή υπάρχει και ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές λυγίζουν τους Εθνικιστές. Ας το πάρουν απόφαση: Η Νίκη θα είναι δική μας είτε το θέλουν είτε όχι.
Γιώργο και Μάνο εκεί ψηλά που είστε, να ξέρετε ότι κάποιοι δεν σας ξεχνούν...
Χαράματα της 28ης Οκτωβρίου ο Μεταξάς δε ρώτησε τον ελληνικό λαό και είπε «ΟΧΙ». Στις 5 Ιουνίου ο σημερινός πρωθυπουργός ρώτησε τον Ελληνικό Λαό για το νέο Μνημόνιο και ο Λαός είπε «ΟΧΙ». Και ο ίδιος ο πρωθυπουργός τι έκανε; Είπε ναι και προχώρησε στο 3ο Μνημόνιο που ξεπουλά κι αυτό την Πατρίδα και στο οποίο απέναντι η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί μέχρι τέλους.
Η αλήθεια είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρόδωσε τη θέληση των ψηφοφόρων του, αυτών που του έδωσαν την εμπιστοσύνη τους και προχώρησε σε ένα εξίσου επώδυνο Μνημόνιο το οποίο ξεπουλά την Πατρίδα. Και κοντά σ΄αυτόν, κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία. Ένα κόμμα το οποίο βρίσκεται σε πλήρη παρακμή και καταρρέει.
Κανείς δεν έχει λέξη να πει στη Βουλή γι αυτό το οποίο είπα τόσο εγώ όσο και αρκετοί από τους βουλευτές μας. Ότι εμείς οι χρυσαυγίτες όσο ευνοϊκοί και αν είναι οι όροι του οποιουδήποτε Μνημονίου, από τη στιγμή που υπάρχουν 3 λέξεις δεν υπάρχει περίπτωση να το δεχτούμε: Εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας.
Στις 14 Αυγούστου είχαμε μια ψηφοφορία για το Μνημόνιο της Αριστεράς, όπου εμείς καταψηφίσαμε. Όπου η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι ψήφισαν υπέρ. Κι ενώ ήταν προαπαιτούμενα τα μέτρα τα οποία ψηφίζουν τώρα, παριστάνουν με περισσή υποκρισία ότι δεν ήξεραν και ότι δεν πρόκειται να συμφωνήσουν.
Στην πραγματικότητα, τα μέτρα εξοντώσεως εναντίον των αγροτών που είναι η σπονδυλική στήλη του Έθνους, εναντίον των ελευθέρων επαγγελματιών, η απάτη του ΕΝΦΙΑ συνεχίζεται και μάλιστα με τις αντικειμενικές αξίες στα ακίνητα του 2007. Οι συντάξεις γίνονται συντάξεις πείνας κυριολεκτικά.
Μέσα σε όλα η νεολαία μας να σαπίζει. Με 50% ανεργία σε μια Πατρίδα που κυριολεκτικά ξεπουλιέται. Σ΄αυτήν τη νεολαία δίνουμε κάλεσμα αγωνιστικό να έρθει δίπλα μας, να σώσουμε την Πατρίδα, να σώσουμε το Έθνος.
Όσο για τον φυσικό πλούτο της Χώρας, τεράστιος. Η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα και δεν αποτελεί μύθο ότι είναι πλούσια σε κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου. Δεν προχωρούν όμως, δεν κάνουν τίποτε προκειμένου να έρθει αυτός ο φυσικός πλούτος στα χέρια του ελληνικού λαού. Πλήρες το ξεπούλημα.
Το ίδιο συμβαίνει και με τις ένοπλες δυνάμεις, που ο προϋπολογισμός τους χάριν του Μνημονίου συρρικνώνεται. Και σε μια περίπτωση όπου η Πατρίδα κυριολεκτικά χάνεται και απειλείται, οι Ένοπλες Δυνάμεις αποδυναμώνονται. Εμείς σ΄αυτό έχουμε να πούμε: Περισσότερα όπλα, και λιγότερο βούτυρο. Χρειάζεται ισχυρή εθνική άμυνα.
Το ίδιο και στο Αιγαίο, όπου φθάσαμε στο σημείο να θέλει η κα Μέρκελ, η καγκελάριος της Γερμανίας να το μοιράσουμε με τους τούρκους, γιατί αυτό σημαίνει κοινές περιπολίες προς αντιμετώπιση δήθεν των λαθρομεταναστών. Στην πραγματικότητα έχει γίνει μια συμφωνία. Δίνουμε γεωπολιτική, γινόμαστε το απόλυτο υποχείριο των Αμερικανών, κάνουμε υποχωρήσεις στην Τουρκία, και παίρνουμε κάποιες διευκολύνσεις. Υποτίθεται ότι θα είναι διευκολύνσεις. Κάποια επιμήκυνση τους χρέους ενδεχομένως.
Παίρνουμε και εκατομμύρια πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, οι οποίοι έρχονται στη χώρα μας και κανείς δεν λέει λέξη. Η Χρυσή Αυγή από την δεκαετία το ΄90 είχε ξεκάθαρη θέση πάνω στο ζήτημα. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Δεν πρέπει να γίνουμε μειονότητα μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα.
Και ασφαλώς, κι εμείς άνθρωποι είμαστε και λυπόμαστε για τα νεκρά παιδιά τα οποία βγαίνουν μέσα από τις ναυαγισμένες βάρκες. Όμως ποιος έστειλε αυτές τις βάρκες στα ελληνικά νησιά; Ποιος είναι ο μεγάλος δολοφόνος; Η Τουρκία. Και τι έκανε η κα Μέρκελ στην Τουρκία; Της έδωσε 3 δισεκατομμύρια και υποσχέσεις για ταχύτερη ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ευρώπη για μια ακόμη φορά ξεπουλά την Ελλάδα.
Η Ελλάδα πρέπει να αντισταθεί γιατί μόνο έτσι θα επιβιώσει σαν έθνος. Όχι, δεν είμαστε απάνθρωποι, αλλά η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο. Και μιας και μιλάμε για προσφυγικό, ποιοι προκάλεσαν τον πόλεμο αυτό; Ποιοι εξόπλισαν τη λεγόμενη συριακή αντιπολίτευση; Η Τουρκία, το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία, και από πίσω οι ΗΠΑ. Και όλη αυτή την δυστυχία που σκόρπισαν πού θέλουν να την φορτώσουν; Στην Ελλάδα.
Ζούμε σε μια κοινωνία κυριολεκτικά αυτοκτονική. Πρέπει να αντισταθούμε σ΄αυτό το πνεύμα. Δεν αρκεί μόνο όμως ο λόγος. Πρέπει να γίνει πολιτική πράξη. Κι επειδή μας αποκλείουν από τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως, όλοι οι περήφανοι χρυσαυγίτες και χρυσαυγίτισες πρέπει να κάνουμε μια τεράστια πορεία προς τον λαό, να πούμε: «Έλληνες ξυπνήστε! Η Πατρίδα χάνεται! Αντισταθείτε»!
Ξέρετε πόσοι παράτυποι μετανάστες, για να χρησιμοποιήσω την ορολογία τους, έχουν έρθει μέσα στο 2015; Περισσότεροι από 400.000. Και θα πάρει η Ευρώπη 120.000. Θα πάρει το Λουξεμβούργο 30 άτομα. Η Μάλτα 100. Η Ουγγαρία 1.500. Και τα εκατομμύρια που έρχονται πού θα μείνουν; Στην Ελλάδα που δεν θα είναι πια ελληνική.
Όχι! Πρέπει να αντισταθούμε. Από το βήμα αυτό λοιπόν σας καλώ όλους εσάς και τον ελληνικό λαό που μας ακούει σε προσκλητήριο εθνικό. Γιατί έρχονται δύσκολες μέρες. Και στις δύσκολες μέρες είναι που μετριούνται όσοι έχουν την πίστη στην καρδιά, όσοι έχουν καρδιά ελληνική. Ψηλά τις σημαίες! Θα νικήσουμε!
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών