Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 06, 2015

19 Μαΐου 1981: Όταν η κυβέρνηση της ΝΔ, ανήμερα της επετείου γενοκτονίας των Ποντίων, τιμούσε τον Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη!


19 Μαΐου 1981: Όταν η κυβέρνηση της ΝΔ, ανήμερα της επετείου γενοκτονίας των Ποντίων, τιμούσε τον Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη!

Αναφερθήκαμε πρόσφατα στην υποκριτική στάση των υποψηφίων αρχηγίσκων της ΝΔ, οι οποίοι έσπευσαν να καταδικάσουν τις κατάπτυστες δηλώσεις Φίλη, ενώ όταν πριν από λίγο καιρό ήταν στην κυβέρνηση πραγματοποιούσε εκδηλώσεις τίμησης του σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ.
Το ακόμη χειρότερο για τους πατριδοκάπηλους του κόμματος-τερατουργήματος του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή είναι ότι και πριν από αρκετά χρόνια τίμησαν και πάλι ως κυβέρνηση τον αιμοδιψή αυτόν γενοκτόνο. Η αθλιότητα της ΝΔ έφτασε σε τέτοιο μέγεθος, ώστε ανήμερα της επετείου της γενοκτονίας των Ποντίων, στις 14 Μαΐου 1981, έσπευσαν στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης για να γιορτάσουν την μνήμη του Κεμάλ!
Εκατοντάδες νέοι Εθνικιστές και Πατριώτες κίνησαν εκείνη την ημέρα απ’ όλες τις μεριές της πόλης για να....
κυκλώσουν το προξενείο και να διαδηλώσουν την οργή τους ενάντια στους τούρκους και τους ντόπιους κυβερνητικούς συνοδοιπόρους. Στις στιγμές ηρωισμού των Ελλήνων, με συνθήματα όπως «Τους νεκρούς μας δεν ξεχνάμε, τους εχθρούς μας πολεμάμε» και «Στην Κύπρο, στην Πόλη και στην Αγιά Σοφιά», οι αστυνομικές δυνάμεις της κυβέρνησης Ράλλη απάντησαν με προσαγωγές και συλλήψεις, ενώ ένιωσαν εξευτελιστικά αμήχανα, όταν ένας Γενναίος Έλληνας  πέταξε μ’ ένα αεροπλανάκι πάνω από τον χώρο της προδοτικής εκδήλωσης, εκθέτοντάς τους ακόμη περισσότερο.
Αυτή, λοιπόν, ήταν πάντοτε η ΝΔ. Προδοτική, εθελόδουλη, ενδοτική, πατριδοκάπηλη. Γι’ αυτό και οι ψηφοθηρικές της τακτικές και οι ανάλογοι πολιτικάντικοι ελιγμοί δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεγελάσουν κανέναν Αληθινό Έλληνα Πατριώτη για τους βρώμικους στενούς συντηρητικούς σκοπούς εξυπηρέτησης των κομματικών της συμφερόντων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών