Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 06, 2015

ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΠΤΟΥ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
  • Με τις ντομάτες πήραν τους Έλληνες καθηγητές ξένων πανεπιστημίων, φοιτητές του ΕΚΠΑ, όταν οι πρώτοι ήρθαν για την εξωτερική αξιολόγηση του παραπάνω ιδρύματος. Πάλι καλά που δεν τους διαπόμπευσαν ημίγυμνους δημοσίως.
  • Με κάθε είδους επισημότητα παρουσία Τσιπραίων, Αβραμοπλαίων και Σουλτσαίων, αν και έλειπαν οι μπάντες να παιανίζουν θούριους αναχώρησαν για Λουξεμβούργο και Ισλαμαμπάντ 30 και 70 λαθρομετανάστες αντίστοιχα. Φαίνεται ότι οι παραπάνω κυβερνώντες χρησιμοποιούν την αριθμητική του Καραγκιόζη μιας και μόλις χθες κάπου 300 λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν σε νησί του ανατολικού Αιγαίου.
  • Ως ρατσιστική πρωτοβουλία χαρακτηρίστηκε η κίνηση του... δημάρχου Ρομπέρ Μενάρ, να εξοπλίσει με όπλα την δημοτική αστυνομία της πόλεώς του, επειδή ο δήμαρχος έχει τη στήριξη της Μ. Λεπέν.  Ήδη μαθαίνω ότι στην Αθήνα η δημοτική αστυνομία θα μοιράζει  γαρούφαλλα  και σοκολάτες στους λαθρομετανάστες  της πλατείας Βικτωρίας.  
  • Ως «Παλάτι Αλέξανδρος ο Μακεδόνας» θα είναι γνωστό πλέον το αρχαιολογικό μουσείο των Σκοπίων. Όπως επίσης είναι γνωστά εκεί και άγνωστα εδώ, το εθνικό τους στάδιο που ονομάζεται Αρένα Φιλλίπου Β΄, καθώς και το αεροδρόμιό τους που έχει την ονομασία Αλέξανδρος ο Μέγας. Δεν αποκλείεται η κυβέρνηση Τσίπρα να μεταφέρει και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στα Σκόπια.
  • Το παράδοξο με τον αιώνιο φοιτητή Φίλη είναι να δήλωνε ότι δέχεται την Ποντιακή γενοκτονία και όχι το αντίθετο. Εξάλλου θα μας σάστιζε όλους το γεγονός αν δήλωναν οι αριστεροί ότι δέχονται την ιστορία του Τόπου όπως γράφτηκε. θα ήταν σαν να επήρθε η ισορροπία στα εγκεφαλικά τους κύτταρα.
  • Έκκληση να σταματήσουν οι ανθρωποθυσίες στο Αιγαίο εξήγγειλε ο Τσίπρας. Είναι σαν τις εκκλήσεις που κάνει ο ΟΗΕ όταν βομβαρδίζονται τα κατεχόμενα στην Παλαιστίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών