Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 05, 2015

Χρυσή καρδιά και... μεγάλος φιλάνθρωπος ο Τζ. Σόρος: 200.000 ευρώ για να στεγάσει «παράτυπους» στη Θεσσαλονίκη!


Χρυσή καρδιά και... μεγάλος φιλάνθρωπος ο Τζ. Σόρος: 200.000 ευρώ για να στεγάσει «παράτυπους» στη Θεσσαλονίκη!

“Refugees Welcome”! Μεγάλος χορηγός: Τζόρτζ Σόρος

Δεν χρειάστηκε παρά να περάσουν ελάχιστες ημέρες από την δημόσια καταγγελία του Ούγγρου Πρωθυπουργού ότι ο αρχισιωνιστής Τζόρτζ Σόρος χρηματοδοτεί την «αλληλεγγύη στους πρόσφυγες» μέσω διαφόρων ΜΚΟ για να έρθουν και τα πρώτα δημοσιεύματα που αφορούν την Ελλάδα και επιβεβαιώνουν τις σχέσεις μεταξύ Σόρος και «αλληλέγγυων» ΜΚΟ.
Στην εφημερίδα «δημοκρατία» συγκεκριμένα, σε άρθρο με τίτλο «Χρήμα από Σόρος για πρόσφυγες στη Θεσσαλονίκη», διαβάζουμε τα εξής (πολύ) ενδιαφέροντα στοιχεία:
«Ο κερδοσκόπος χορηγεί 200.000€ στον δήμο για....
  κλίνες ξενοδοχείων: Με το ποσό των 200.000 ευρώ χρηματοδοτεί το ίδρυμα του γνωστού επενδυτή και κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος τη δράση του Δήμου Θεσσαλονίκης, των ΜΚΟ Αρσις, Praksis και του Ελληνικού Συμβουλίου για τους πρόσφυγες, ώστε να ενοικιαστούν κλίνες σε ξενοδοχεία για να φιλοξενηθούν πρόσφυγες.
Ο δήμος υπέβαλε τη σχετική αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα δωρεών του Solidarity Now (είναι το δίκτυο που υπάγεται στο Open Society Foundation του Σόρος) από τις αρχές του καλοκαιριού και αναμένεται να αρχίσει εντός των επόμενων ημερών και να διαρκέσει έως το τέλος Απριλίου.
Έτσι, θα ενοικιαστούν περίπου 80 κλίνες σε κεντρικά ξενοδοχεία της πόλης, προκειμένου να φιλοξενηθούν πρόσφυγες, και κυρίως έγκυες και οικογένειες με μικρά παιδιά. Παράλληλα, θα λειτουργήσουν street work, υγειονομική ομάδα, καθώς και νομική συμβουλευτική.
Το Solidarity Now χρηματοδοτεί μια σειρά δράσεων στην Ελλάδα ειδικά για τους πρόσφυγες. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα μέσα Οκτωβρίου αύξησε το πόσο κατά 2.000.000 ευρώ, εκτινάσσοντας τον συνολικό προϋπολογισμό στα 3.500.000 ευρώ».
Υπενθυμίζουμε ότι δύο από τις ΜΚΟ που αναφέρονται, τις είχαμε ξαναδεί στο φυλλάδιο που μοίραζαν οι τούρκοι δουλέμποροι στους λαθρομετανάστες, το οποίο λειτουργούσε ως… τουριστικός οδηγός! Επίσης η Arsis φαίνεται να έχει εισπράξει από τον Μάιο το ποσό των 957.000 ευρώ, ενώ η Praksis για το ίδιο διάστημα, 295.000 ευρώ. Αυτές βεβαίως είναι μόλις δύο από τις δεκάδες ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας και προσφέρουν «μια ζεστή αγκαλιά» στους πρόσφυγες – με το αζημίωτο.
Από τα παραπάνω, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι ο «αντιρατσισμός» των διαφόρων ψευτοανθρωπιστών είναι εκτός από υποκριτικός και επιδοτούμενος. Μαγαζί γωνία! Κάποιοι παίζουν με τις τύχες των Εθνών της Ευρώπης και κάποιοι εισπράττουν εκατομμύρια ευρώ για να φέρουν εις πέρας την αποστολή.
ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών