Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 05, 2015

Σε απόγνωση οι μπολσεβίκοι του Περισσού: Τεράστια η επιρροή της Χρύσης Αυγής στις εργατικές και λαϊκές περιοχές


Σε απόγνωση οι μπολσεβίκοι του Περισσού: Τεράστια η επιρροή της Χρύσης Αυγής στις εργατικές και λαϊκές περιοχές

Αναφερθήκαμε χθες στην πανικόβλητη αντίδραση του ΚΚΕ για την συγκλονιστική ομιλία του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το απόγευμα της Δευτέρας στην Βουλή.
Είναι πολλοί όσο και γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους τα εγχώρια «ορφανά» του Στάλιν τρέμουν την ραγδαία άνοδο και μετέπειτα γιγάντωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Γι’ αυτό, άλλωστε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα γαυγίζουν ασύστολα σαν αδέσποτα σκυλιά που έχασαν (ή τους παράτησε) το αφεντικό τους.
Μια τέτοιου είδους αντίδραση είδαμε και στην πρόσφατη «Απόφαση της Κ.Ε. του ΚΚΕ», στην οποία γίνεται και πολλαπλή αναφορά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το πιο σημαντικό σημείο της αναφοράς είναι στο σημείο εκείνο στο οποίο αναφέρεται ότι: “Παρόλο που....
η δίκη της Χρυσής Αυγής βρίσκεται σε εξέλιξη και όσα αποκαλύπτονται αποδεικνύουν τον εγκληματικό ναζιστικό χαρακτήρα της συγκεκριμένης οργάνωσης, το εκλογικό αποτέλεσμα για τη  Χρυσή Αυγή δείχνει τάση ορισμένης σταθεροποίησης της επιρροής της και μάλιστα σε εργατικές-λαϊκές περιοχές. Αναπαράγει την εθνικιστική-αντιμνημονιακή γραμμή, χωρίς να απορρίπτει την ΕΕ, επικεντρώνεται δημαγωγικά στην «επιστροφή στην εθνική παραγωγή», στις «ισότιμες σχέσεις στην Ευρωζώνη», ενώ διανθίζει τον πολιτικό λόγο της με ορολογία του εργατικού κινήματος (αγώνες, πρωτοπορία), παρ’ όλο που έρχεται σε αντίθεση με τους ταξικά προσανατολισμένους εργατικούς αγώνες και τα πραγματικό συμφέροντα των εργαζομένων, τα οποία αντιπαλεύει με κάθε ευκαιρία και αφορμή”.
Πέρα από την γνωστή «κασέτα» των όσων αποδίδουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οι καπιταλιστές μαγαζάτορες του ΚΚΕ, έχει ενδιαφέρον το ότι ομολογούν ότι παρά τις στημένες διώξεις «το εκλογικό αποτέλεσμα για τη  Χρυσή Αυγή δείχνει τάση ορισμένης σταθεροποίησης της επιρροής της και μάλιστα σε εργατικές-λαϊκές περιοχές». Αυτό, λοιπόν, είναι που ανησυχεί σφόδρα τους χρόνιους καπηλευτές των εργασιακών αγώνων και δικαιωμάτων.
Το ότι, δηλαδή, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών όχι μόνο έχει σταθεροποιήσει την επιρροή του στους Έλληνες Εργαζόμενους των Λαϊκών περιοχών, αλλά φροντίζει με την έντιμη και νόμιμη πολιτική του δράση να την ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο.
Γι’ αυτό, άλλωστε, και οι συνεχιζόμενοι τόνοι λάσπης από το ξοφλημένο ιδεολογικά και πολιτικά κομματικό μαγαζάκι του Περισσού. Η δική τους χρεοκοπία ωθεί ακόμη περισσότερο την αυτονόητη ταύτιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και των Ελλήνων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών