Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 13, 2015

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΡΩΜΑΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 6ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008

Áðü ôçí Óõíåäñßáóç ôïõ Õðïõñãéêïý Óõìâïõëßïõ óôçí Áßèïõóá Õðïõñãéêïý Óõìâïõëßïõ, óôç ÂïõëÞ, ÊõñéáêÞ 13 Ìáñôßïõ 2011.   ÁÐÅ ÌÐÅ/www.papandreou.gr/ÂÁÓÉËÇÓ ÖÉËÇÓ
Φως στην τραγική νύχτα της 6ης Δεκεμβρίου του 2008  και τον θάνατο του Γρηγορόπουλου που έδωσε την αφορμή οι διάφοροι μπαχαλάκηδες  της Αριστεράς, πολλοί εκ των οποίων σήμερα κατέχουν κυβερνητικές θέσεις, να κάψουν επί τρεις μέρες όλη την Ελλάδα, ήρθε να δώσει με ανακοίνωση της η τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσίες των Πυρήνων της Φωτιάς» το οποίο δημοσιεύθηκε στο Indymedia  .  
Ιδού το επίμαχο απόσπασμα :

 «Όχι, δεν επρόκειτο για ένα αθώο παιδί και έναν παρανοϊκό μπάτσο, που βρέθηκαν σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, αλλά για έναν....
εξεγερμένο νεαρό σύντροφο, που επιτέθηκε σε ένα περιπολικό, σε μια περιοχή όπου οι συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής ήταν συχνές, και για έναν μπάτσο που περιπολούσε στην ίδια περιοχή και, από μια προσωπική του αντίληψη για την τιμή και την υπόληψη της αστυνομίας, αποφάσισε να αντιμετωπίσει τους ταραξίες μόνος του. Ήταν μια σύγκρουση μεταξύ δύο αντίρροπων δυνάμεων: από τη μία η Εξέγερση κι από την άλλη η Εξουσία, και οι βασικοί πρωταγωνιστές της σύγκρουσης αυτής εκπροσωπούσαν ο καθένας τη δική του πλευρά».

πηγή
Τα συμπεράσματα επαφίενται στην κρίση σας.

2 σχόλια:

  1. Οι γονείς τους κακομαθημένοι, υστερικοί, εγωίσταροι και σε απίστευτο βαθμό ανώριμοι, κατέστρεψαν τα δύστυχα παιδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=j4-O4824Xlg
    Ελευθερη Γνωμη Α.Αγγελατος και Γ.Γιαλτουριδης oct 9 2015
    Greek Voice
    Greek Voice
    ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών