Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 13, 2015

Μπουμπούκος προς Βορίδη: Τι “τραβεστί” συμπεριφορά ήταν αυτή; Με πούλησες!


Μπουμπούκος προς Βορίδη: Τι “τραβεστί” συμπεριφορά ήταν αυτή; Με πούλησες!

Το πραγματικό νόημα της ιστορικής φράσης: "Και συ φίλε Βρούτε;" αντιλήφθηκε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είδε τον άσπονδο φίλο του Μάκη να προχωράει σε μια μεγαλοπρεπή προδοσία.

Ο "κολλητός" του Μπουμπούκου Βορίδης, για χάρη του οποίου ο Άδωνις δεν θα κατέβαινε για πρόεδρος, με μια δήλωση του σήμερα από το περιστύλιο της Βουλής στήριξε τον Τζιτζικώστα! Ο λόγος, όπως ισχυρίστηκε ο ...
επαγγελματίας σκευωρός, που στρατεύεται στο πλευρό του Τζιτζικώστα είναι ότι... μόνο ο Απόστολος μπορεί να βάλει τέλος στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς.
Ο "μπουμπούκος" δεν άντεξε την πουσ... του Μάκη και έσπευσε να καρφώσει τον πρώην σύντροφό του με ένα σχόλιο στο αγαπημένο του twitter: "Όλοι έλεγαν ότι είμαι ο υπαρχηγός του Βορίδη. Τελικά ο Βορίδης είναι ο υπαρχηγός του Τζιτζικώστα".
Ο Γεωργιάδης μάλιστα ιδιαίτερα ενοχλημένος στην συνέχεια έκανε λόγο για πολιτικές συναλλαγές και προσπάθεια ανακοπής της ανόδου του. Και έχουμε ακόμα μία εβδομάδα μέχρι τις εκλογές της 22ας Νοεμβρίου και τελικά την διάσπαση!
Είναι μια ωραία ατμόσφαιρα εκεί στην Συγγρού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών