Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2015

Το τέλος της Νέας Δημοκρατίας....Η αρχή της απελευθέρωσης της Ελλάδος

 "Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας" αναφέρουν οι τίτλοι των περισσότερων δημοσιευμάτων που σχετίζονται με τα ρεπορτάζ της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Μετά το φιάσκο της εκλογικής διαδικασίας, που οδήγησε στο de facto συμπέρασμα της ανικανότητας των στελεχών της ΝΔ, όπως ήταν αναμενόμενο, η γκρίνια, οι εσωκομματικές ίντριγγες και η ανάδειξη των προσωπικών εμπαθειών έκαναν την εμφάνισή τους με πολλούς και ποικίλους τρόπους.

Πρώην και νυν Προέδροι, βουλευτές και στελέχη δεν μπορούν να....
κρατήσουν τα προσχήματα καθώς πιεζόμενοι και από τους οργισμένους, όσοι απέμειναν, ΝΔμοκράτες της βάσης οδηγούνται σε πράξεις συναισθηματισμού, βαίνοντας μοιραία - για το κάλο όμως του ελληνικού λαού - σε σύγκρουση και διάσπαση.

Η σημερινή Κ.Ο. της ΝΔ αναμένεται, παρά την προσπάθεια κατευνασμού, με τον ορισμό του κο. Πλακιώτακη ως Αντιπροέδορυ και κατ' επέκταση ως μεταβατικού Προέδρου, να επικυρώσει τη... διάλυση του πατριδοκάπηλου, μνημονιακού συνονθυλεύματος, με τον ορισμό Συνεδρίου που θα εξοργίσει ακόμη περισσότεο το κόσμο της ΝΔ και πιθανότατα να είναι η θρυαλλίδα που θα επιφέρει και... διαγραφές ή αποχωρήσεις!

Το θλιβερό για την άλλωτε κραταιά ΝΔ είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ, που να χαίρει εκτίμησης στο εσωτερικό της, δεν καταδέχεται να τεθεί επικεφαλής, έστω και προσωρινά, για να βγάλει το κόμμα από το τέλμα και καλούνται πολιτικά απολιθώματα για να περισώσουν την ατιμασμένη της τιμή και υπόληψη που έχει χαντακωθεί.

Το "τέλος της ΝΔ" θα είναι η μεγαλύτερη λύτρωση για την καταδυναστευμένο πατριώτη Έλληνα ψηφοφόρο, που επιτέλους θα βρει την αφορμή που έψαχνε εναγωνιωδώς να απεμπλακεί από το προδοτικό κόμμα της μασνοδεξιάς και να στραφεί στη μοναδική πατριωτική δυνάμη που μπορεί να αναβιώσει τα Ιδανικά και τις Αξίες του Ελληνισμού. Τη Χρυσή Αυγή.

Υ.Γ.
Δεύτε τελευταίον ασπασμόν λοιπόν και.... καλά στερνά να ευχηθούμε στη ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών