Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2015

ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ;


Τελικά, οφείλουμε να… ομολογήσουμε ότι τους… παρεξηγήσαμε τους σταλινόβιους του… τιμημένου κουκουέ, όσον αφορά το ενδιαφέρον τους για τους ταλαίπωρους λαθρομετανάστες που ξέμειναν στην Ειδομένη. Ιδού το σχετικό… πανηγυρικό ρεπορτάζ του 902.gr (του μόνου 902 που δεν συγκινεί τις απανταχού οφσόρ εταιρείες για να τον αγοράσουν…):

«Την ουδέτερη ζώνη, στην Ειδομένη του Κιλκίς, στα σύνορα Ελλάδας – ΠΓΔΜ, απ’ όπου περνάνε καθημερινά χιλιάδες πρόσφυγες στο μαρτυρικό τους ταξίδι για να σωθούν από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τις επεμβάσεις, επισκέφθηκε το Σάββατο κλιμάκιο της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, μαζί με τον βουλευτή του Κόμματος Γιάννη Δελή».

Και τι μοίρασε το κλιμάκιο των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» κουκουέδων στους πεινασμένους και ταλαιπωρημένους λαθρομετανάστες; Μήπως ένα κομμάτι ψωμί, ένα μπουκάλι γάλα για τα παιδάκια, κάτι...
χρήσιμο και έστω και πρόσκαιρα- ανακουφιστικό τέλος πάντων; Όχι βέβαια, αυτά… κοστίζουν. Φυλλάδια τους μοίρασε: «Στη διάρκεια της παρουσίας τους εκεί, μοίρασε στους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες την ανακοίνωση του Κόμματος για το προσφυγικό που κυκλοφόρησε στα Αγγλικά και στα Αραβικά».

Συντρόφια… καταξοδευτήκατε! Κόψτε τις… σπατάλες, κάντε και λίγο οικονομία!

kke-exormhsh-sthn-eidomenh-6_0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών