Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 03, 2015

ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ;

2015ECA_GreecePoliceAbuse3
Γράφει ο Αντίοχος

Για «αδικαιολόγητες καθυστερήσεις» και «αθέτηση υποσχέσεων» κατηγορούν 35 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την συντρόφισσα υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου σχετικά με το θέμα της στέγασης των χιλιάδων αστέγων. Η συντρόφισσα Θεανώ, στις προγραμματικές δηλώσεις της συγκυβέρνησης, είχε δεσμευθεί ότι συνολικά θα δοθούν 30.000 διαμερίσματα στους αστέγους!
Μάλιστα, οι κυβερνητικοί βουλευτές με ερώτηση που κατέθεσαν στη βουλή, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου λόγω της έναρξης της...
χειμερινής περιόδου και υποστηρίζουν ότι για οποιαδήποτε απώλεια ζωής των ανθρώπων που δεν έχουν στέγη λόγω κρύου ευθύνη θα έχει ο κρατικός μηχανισμός.
Να μην… κουράζονται με επερωτήσεις-μαϊμού για λαϊκή κατανάλωση οι… ευαίσθητοι βουλευτάδες του ΣΥΡΙΖΑ! Η συγκυβέρνηση των ανδρεικέλων του Σόρος, της φράου Μέρκελ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, είναι… πολύ απασχολημένοι να βρουν καταλύματα για τους εκατοντάδες χιλιάδες εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες μας και δε δίνουν φράγκο για το τι θα απογίνουν οι Έλληνες άστεγοι!
Επιπλέον, με τα νέα προαπαιτούμενα μέτρα που φέρνουν, οι Έλληνες άστεγοι θα πολλαπλασιαστούν, καθώς θα τους πάρουν τα σπίτια τα διάφορα κοράκια που καραδοκούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών