Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 03, 2015

Τους "πόνεσαν" για άλλη μια φορά τους ανθέλληνες κομμουνιστές οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής... Δνε πειράζει. Ξύδι!


Η ιστορία δεν παραγράφεται: Νέα λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής από το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας

Πανικόβλητοι από την χθεσινή συγκλονιστική ομιλία του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νίκου Μιχαλολιάκου στην Βουλή, οι επαγγελματίες πολιτικοί απατεώνες του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ) έχασαν για μια ακόμη φορά την ψυχραιμία τους.
Το Γραφείο Τύπου των νυν αδέσποτων «σκύλων» της Σοβιετικής Ένωσης, που έχουν μείνει πλέον με τις «γλυκές» αναμνήσεις της εθελοδουλείας απέναντί της, έγραψε τις εξής αθλιότητες: «Με το βήμα που του παρείχε η κρατική τηλεόραση, ο Μιχαλολιάκος προχώρησε σήμερα σε ένα νέο εμετικό παραλήρημα ναζιστικής, φασιστικής προπαγάνδας, πρωτόγονου αντικομμουνισμού και επικίνδυνου ρατσισμού. Σε μια περίοδο που....
το ΚΚΕ βρίσκεται επικεφαλής στην οργάνωση του αγώνα ενάντια στη συνολική χρεοκοπία του λαού μας για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, ειδικά η επίθεση στο ΚΚΕ δείχνει ποια ταξικά συμφέροντα υπηρετεί η ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή και η ηγεσία της».
Καταρχάς, το βήμα που παρέχει η κρατική τηλεόραση στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ξεκάθαρα θέμα νομικής υποχρέωσης και μόνον. Το πώς φέρεται η κρατική (και σε καμία περίπτωση δημόσια) και κυβερνητική ΕΡΤ στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι γνωστό, ως προς τον ουσιαστικό αποκλεισμό της. Από εκεί και πέρα το ποιος εξυπηρετεί συμφέροντα είναι γνωστό. Δεν είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που πήρε δωρεάν κρατική συχνότητα για να την μοσχοπουλήσει στην συνέχεια και να καρπωθεί τα χρήματα. Δεν είναι αυτή, η οποία είχε περίεργες συναλλαγές με ιδιώτες (το όνομα Γερμανός σας λέει κάτι;), τα οικονομικά της σε έλεγχο του ΣΔΟΕ αποδείχθηκαν πεντακάθαρα (όταν άλλοι αρνούνται και τον παραμικρό έλεγχο) και φυσικά τα έντυπα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ουδέποτε πήραν οποιαδήποτε κρατική διαφήμιση, σε αντίθεση με κάποιους άλλους φραγκοφονιάδες.
Πέρα, όμως, από το Γραφείο Τύπου της Καθεστωτικής Κομματικής Επιχείρησης (ΚΚΕ) είχαμε «σχολιασμό» της ομιλίας και από τις σελίδες του ρυπαρού «(Β)Ριζοσπάστη». Λίγα μόνο λόγια για τις αθλιότητες και τις αλητείες των πολιτικών απογόνων του μεγαλύτερου σύγχρονου εγκληματία της ανθρωπότητας Στάλιν: α) Το καθεστώς της 4ης Αυγούστου πολέμησε τόσο τους Ιταλούς εισβολείς τον Οκτώβριο του 1940, όσο και τους Γερμανούς εισβολείς τον Απρίλιο του 1941. Η υποθετική ερώτηση του τι θα έκανε μια κυβέρνηση του ΚΚΕ στην περίπτωση ένοπλης εισβολής της Σοβιετικής Ένωσης στην Πατρίδα μας εκείνη την εποχή είναι περιττή και εκ του… Περισσού. Αναμφίβολα, θα στηνόντουσαν στα τέσσερα αναμένοντας με την γλώσσα έξω τα αφεντικά τους… β) Το ότι όχι μόνο στην Σοβιετική Ένωση, αλλά και στην υπόλοιπη ανατολική Ευρώπη, όπου εγκαταστάθηκε ο κομμουνιστικός όλεθρος στην εξουσία, τα ντόπια φερέφωνα της Μόσχας μετατράπηκαν άμεσα σε στυγνά εγκληματικά καθεστώτα, είναι κάτι που το γνωρίζει  όλος ο κόσμος εκτός από τους ιδεολογικά καθυστερημένους και πολιτικά αναλφάβητους του ΚΚΕ. Εξάλλου, ως γνωστόν, «όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι ο κνίτης κοίταζε το δάχτυλο»…
Παραθέτουμε το τέλος του αισχρού κειμένου της φυλλάδας του ΚΚΕ για να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε σε τι κατάντια μπορεί να οδηγήσει το διανοητικό AIDS: «Με μένος επιτέθηκε κατά μεταναστών και προσφύγων, καθώς χύνοντας ρατσιστικό δηλητήριο μίλησε για αφελληνισμό της χώρας, καλώντας το λαό να στραφεί εναντίον όσων ο ιμπεριαλισμός εκτοπίζει με τη φάμπρικα πολέμων και επεμβάσεων, όταν έτσι υπαγορεύουν τα συμφέροντα των μονοπωλίων. “Εκατομμύρια πρόσφυγες και λαθρομετανάστες έρχονται στην πατρίδας μας και κανείς δε λέει λέξη, η Χρυσή Αυγή λέει ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, δεν πρέπει να γίνουμε μειονότητα στην ίδια μας την πατρίδα (…) καταλύεται το σύμπαν (…) η πατρίδα χάνεται”, ήταν μερικά μόνο απ’ τα εμετικά που ξεστόμισε».
Από πουθενά, βεβαίως, δεν προκύπτει ότι ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ομιλία του «με μένος επιτέθηκε κατά μεταναστών και προσφύγων». Εκτός κι αν το να μην θέλεις να γίνει μειονότητα στην Πατρίδα σου, το να αντιδράς νόμιμα και έντιμα σ’ αυτήν την προοπτική και να επιθυμείς να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες είναι «ρατσιστικό δηλητήριο» (!) και «εμετικά»(!!) λόγια.
Όμως, από ανεπάγγελτους κηφήνες και παιδιά του κομματικού σωλήνα, όπως ο Κουτσούμπας και ο Παφίλης και «προλετάριες της Εκάλης» όπως η Κανέλλη, όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς. Ακόμη και την απόλυτη σύζευξη του θράσους, της αθλιότητας, της ασταμάτητης ψευδολογίας και της πλήρους διαστρέβλωσης της αλήθειας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Διαβάστε επίσης: ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: Η προδοσία του Έπους του 1940 από την αριστερά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών