Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 17, 2015

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ… 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΕΝΤΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ!

lathro_germania
Μετά τις δωρεές άλλων καπιταλιστών της χώρας για τα προσφυγάκια ή οργανισμούς που ασχολούνται μαζί τους, ήρθε και το Ίδρυμα Νιάρχου να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των… ευεργετών. Έτσι, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ενέκρινε δωρεά ύψους €1.000.000 για την υποστήριξη αριθμού μη κυβερνητικών οργανισμών (ΜΚΟ) που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα Ελλάδας, την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και τον οργανισμό Lifeguards Hellas.
Σύμφωνα με τους υπευθύνους του Ιδρύματος: «Η νέα έκτακτη δωρεά αποσκοπεί στην....
αντιμετώπιση των συσσωρευόμενων ανθρωπιστικών επιπτώσεων της αυξανόμενης προσέλευσης προσφύγων. Παρέχει, επίσης, ζωτικής σημασίας υποστήριξη στον μεγάλο και αυξανόμενο αριθμό οργανισμών και εθελοντών που δραστηριοποιούνται στο πεδίο, βοηθώντας στην καταπολέμηση της κρίσης».
Για να βοηθήσει στην «καταπολέμηση της κρίσης»; Αλλά, εδώ και πέντε χρόνια υπάρχει ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα, αποτελέσματα της οποίας είναι χιλιάδες αυτοκτονίες και εκατομμύρια ανέργων και δυστυχισμένων Ελλήνων. Αλλά, γι’ αυτούς ουδόλως συγκινείται το κεφάλαιο, γιατί ως γνωστόν, το κεφάλαιο ΔΕΝ έχει πατρίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών