Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 17, 2015

Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ MARFIN ΠΟΥ… ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά από συνεχείς αναβολές (λες και πρόκειται για μια δίκη για εξύβριση ή για απειλή…) ξεκίνησε -επιτέλους!- η δίκη για τον δολοφονικό εμπρησμό της Marfin, αλλά… διακόπηκε και ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 14 Ιανουαρίου, καθώς απουσίαζαν από το δικαστήριο περισσότεροι από δέκα μάρτυρες των οποίων οι καταθέσεις κρίθηκαν ουσιώδεις (προφανώς τρομοκρατημένοι – από ποιους άραγε;).

Δύο είναι οι κατηγορούμενοι, με βασικό τον...
αναρχοκομμουνιστή Σιψά που κατηγορείται για τον θανατηφόρο εμπρησμό και κάποιον Π. Αντρέεβ που κατηγορείται για την εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» -την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο- η οποία όμως δεν επέφερε θανάτους.
Ιδού τι αναφέρει το σχετικό παραπεμπτικό βούλευμα:

«Στην Αθήνα στις 5/5/2010 ο Θ. Σίψας, ευρισκόμενος σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ενεργώντας εκ προθέσεως και από κοινού με έτερους δύο άγνωστους.. ενεργώντας κατόπιν συναποφάσεως με κοινή δράση και κοινό ανθρωποκτόνο δόλο και γνωρίζοντας ότι εντός του επί της οδού Σταδίου αριθ.23 στην Αθήνα κείμενου διώροφου κτιρίου ευρίσκοντο άνθρωποι, αφού εις εκ των δύο αυτών άγνωστων δραστών έθραυσε τους υαλοπίνακες της προσόψεως του εν λόγω διώροφου κτιρίου, στο ισόγειο του οποίου στεγαζόταν το υποκατάστημα της ανωνύμου τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία ‘MARFIN-EGNATIA BANK’ και ο έτερος δράστης περιέβρεξε με εύφλεκτο υγρό εσωτερικά, τμήμα της αριστερής πλευράς του ισόγειου χώρου του εν λόγω κτιρίου, ο Θ. Σίψας εκσφενδόνισε εντός του κτιρίου αυτού ενεργοποιημένο αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό-βόμβα μολότωφ, προξενώντας έκρηξη και εντεύθεν πυρκαγιά εντός του ως άνω κτιρίου, εξαιτίας της οποίας ως μοναδικής ενεργούς αιτίας επήλθε ο θάνατος της εγκύου Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, της Παρασκευής Ζούλια και του Επαμεινώνδα Τσάκαλη…».

Τρεις σημαντικές παρατηρήσεις, που μαρτυρούν πολλά:

1ον) Κανένα κανάλι κομμουνιστή ολιγάρχη δεν μετέδωσε την είδηση της διεξαγωγής της δίκης…  Το δε 99,9% του ελληνικού λαού δεν γνωρίζει καν ότι υπάρχουν δύο κατηγορούμενοι γι’ αυτή την υπόθεση κι ότι εκκρεμεί δίκη!

2ον) Ο Σιψάς, ο οποίος κατηγορείται για το φρικτό έγκλημα, αλλά και ο έτερος αναρχοκομμουνιστής, κυκλοφορούν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ανάμεσά μας!

3ον) Η τράπεζα είχε κάμερες ασφαλείας, ο «Ιανός» επίσης και σιγουρότατα πολλά άλλα καταστήματα της περιοχής, άρα καταγράφηκαν όλες οι κινήσεις των δραστών. Το ότι φορούσαν κουκούλες είναι βεβαίως ένα πρόβλημα, αλλά η τεχνολογία έχει προοδεύσει και υπάρχουν κι άλλοι ασφαλείς τρόποι για να εξακριβωθεί η ταυτότητά τους (σωματότυπος, πιθανή καταγραφή τους από άλλες κάμερες, σε άλλα σημεία της Αθήνας εκείνη την ημέρα, πριν φορέσουν κουκούλες και αναγνώρισή τους από τα ρούχα που φορούσαν σε συνδυασμό με τον σωματότυπο κ.α.), ειδικά όταν η έρευνα περιορίζεται σε συγκεκριμένη κατηγορία ατόμων, «φακελωμένων» από τις αρχές! Παρ’ όλα αυτά…

Τα σχόλια δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών