Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 25, 2015

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2016

tsipras-kiki-630x400__article
Μπορεί ο Τσίπρας να προέτρεψε τους υπουργούς – πλην Πάνου Καμμένου για… ευνόητους λόγους – να φάνε κανένα κουραμπιέ παραπάνω στις γιορτές, όμως στην ίδια φράση του απαγόρευσε τις διακοπές.
Ο λόγος είναι ότι αμέσως μετά τις γιορτές θα πρέπει να ψηφιστεί άλλο ένα πακέτο μέτρων, το οποίο είναι απαραίτητο για την διεκπεραίωση της περιβόητης αξιολόγησης και την εκταμίευση άλλης μίας δανειακής δόσεως.
Στη λίστα του Μεσοπρόθεσμου (ναι, θα ψηφίσει και ο Σύριζα μεσοπρόθεσμο) περιλαμβάνονται τα όσα μέτρα είχαν αποφασιστεί στην υπογραφή του τρίτου μνημονίου, αλλά η ψήφισή τους εκκρεμούσε έως και...
σήμερα ελέω της μνημονιακής απειρίας της «πρώτης φοράς αριστερά», αλλά και της επικοινωνιακής τακτικής που προστάζει από τα βάθη της Ιστορίας ο… Λένιν.
Ιδού τι θα βρίσκεται στο νέο… πρωτοχρονιάτικο πακέτο Τσίπρα:
  • Στο μέτωπο των ενοικίων το οικονομικό επιτελείο προσανατολίζεται στην καθιέρωση νέας κλίμακας φορολογίας εισοδήματος (από ενοίκια) με αυξημένους συντελεστές
  • Σε ό,τι αφορά τη φορολόγηση των αγροτών,  το οικονομικό επιτελείο σχεδιάζει αύξηση του συντελεστή φορολογίας εισοδήματος από το 13% στο 20%.
  • Κατόπιν συνεννοήσεως με την τρόικα θα ψηφιστεί το νέο ασφαλιστικό που θα περιλαμβάνει νέες μειώσεις συντάξεων και αυξήσεις ορίων ηλικίας, παρά τις «κόκκινες γραμμές» Τσίπρα. Συνολικά η κυβέρνηση προσδοκά σε εξοικονόμηση ποσού ύψους 1,7 – 1,8 δισ. ευρώ, ήτοι 1% του ΑΕΠ, που θα προέλθουν από τις προαναφερόμενες μειώσεις των συντάξεων.
  • Περαιτέρω διευκρινίσεις στο πλαίσιο λειτουργίας των κορακιών που θα αναλάβουν τα «κόκκινα δάνεια», όπως επίσης και η παράδοση όλων των δανείων στα χέρια τους. 
  • Οριστική κατάργηση σε όλα τα νησιά της εκπτώσεως στον ΦΠΑ.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mazi-me-ta-kalanta-deite-th-lista-me-ta-nea-metra-pou-tha-merei-h-kubernhsh#ixzz3vG2pfFcR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών