Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 25, 2015

ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ

symfono_symbiosis_24122015__large
Η ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης για τους ομοφυλοφίλους  είναι η αρχή της ανατροπής του θεσμού της οικογένειας και της δυνατότητας για υιοθεσία παιδιών, αλλά ταυτόχρονα και το αποκορύφωμα μιας προπαγάνδας, που γίνεται εδώ και χρόνια από τα Μ.Μ.Ε., φιλικά προσκείμενα προς την παρά φύση αυτή ομάδα ατόμων της κοινωνίας.
Το να κάνει κάποιος μια σεξουαλική επιλογή είναι δεδομένα δική του υπόθεση. Όμως το να γίνεται αυτό σε δημόσια θέα και με αποκλειστικό σκοπό την προσέλκυση και άλλων νέων ανθρώπων σ’ αυτή την παρά φύση πράξη, είναι ανήθικο και ενάντια  στους νόμους, καθώς είναι οιονεί προσηλυτισμός.
Κανέναν μας δεν απασχολεί τι κάνουν στο κρεβάτι τους οι....
συνάνθρωποι μας, όμως το να κάνουν πρότυπο αυτή την πράξη με στόχο να το κάνουν και άλλοι, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Με το σύμφωνο συμβίωσης και ότι ακολουθήσει αυτό, χτυπιούνται ευθέως η Θρησκεία και η οικογένεια. Η επιχείρηση εναντίον της ελληνικής γλώσσας, του πολιτισμού και της ιστορίας, έχει αρχίσει εδώ και καιρό.
Η αντίσταση με αιχμή του δόρατος τη Χρυσή Αυγή είναι η μόνη ελπίδα αλλά και καθήκον του κάθε Έλληνα και ξεπερνάει κατά πολύ το κομματικό πλαίσιο, αφού αγγίζει ευθέως το Εθνικό.
Τα Μ.Μ.Ε. έχουν κατακυριευτεί από κάθε είδους διεστραμμένους. Είναι χαρακτηριστικό ότι κανένας αργυρώνητος κονδυλοφόρος  δεν είπε κουβέντα κατά του συμφώνου συμβίωσης. Όσο για την τέχνη… και τον χώρο των καλλιτεχνών εκεί για να προχωρήσει κάποιο νέο ταλέντο πρέπει να ανεβεί στα τέσσερα…
Η απάντηση του ελληνικού λαού είναι αυτή που εκφράστηκε από την Χρυσή Αυγή, το Άγιον Όρος και κάποιους μοναχικούς λύκους της ιεραρχίας μας. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ. ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ.
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών