Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015

Φέρνουν άρση ασυλίας για τον Παναγιώταρο επειδή συμπαραστάθηκε στα ΟΥΚ!

Μετά την πολύ πρόσφατη άρση ασυλίας του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, για το περιεχόμενο πολιτικής ομιλίας του (!!!), ένα ακόμα αίτημα για άρση ασυλίας βουλευτή της Χρυσής Αυγής έρχεται προσεχώς στη βουλή – και αναμένεται να εγκριθεί από σύσσωμο το… συνταγματικό τόξο.
 
Πρόκειται για την άρση της ασυλίας του συναγωνιστή βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου, με βάση τη δικογραφία που διαβίβασε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην Βουλή για φραστικά μικροεπεισόδια που προκλήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2011 στην αίθουσα του Τριμελούς Ναυτοδικείου Πειραιά, όπου δικάζονταν...
οι 39 άνδρες της ομάδας των ΟΥΚ για τα εθνικιστικά συνθήματα που είχαν ακουστεί στη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2010, μετά από μήνυση του εκπροσώπου στην Ελλάδα του Παρατηρητήριου των Συμφωνιών του Ελσίνκι. Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος μηνύθηκε από δικηγόρους της πολιτικής αγωγής, με την κατηγορία ότι προέτρεπε τους παρευρισκόμενους να φωνάζουν συνθήματα.

Είναι προφανές, ότι οι διάφοροι συστημικοί παράγοντες προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους βουλευτές του Κινήματος, με βιομηχανία μηνύσεων, για… ψύλλου πήδημα. Μάταιος ο κόπος τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών