Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015

Βούλιαξαν τα γραφεία στον Πειραιά στην απονομή επαίνων των εκλογικών αντιπροσώπων - Η τρομοκρατία δεν μας λυγίζει! Φωτορεπορτάζ, ΒΙΝΤΕΟ


Τα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς αποδείχθηκαν για ακόμα μία φορά πως είναι πολύ μικρά για να φιλοξενήσουν το πλήθος των φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος.

Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, την Κυριακή 13/12/15, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η απονομή επαίνων των εκλογικών αντιπροσώπων της Περιφέρειας Πειραιώς, ενάντια στην βούληση του...
ανθελληνικού κράτους και του θλιβερού παρακράτους.




Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της Τ.Ο. Σαλαμίνος, Μιχάλης Παπαδημητρίου. Μέσα στην κρίση που περνάει ο ελληνισμός, ο Συναγωνιστής δήλωσε πως δημιουργήθηκε ένα ιδεολογικό και πολιτικό Κίνημα το οποίο εκφράζει γνήσια τον πατριωτισμό.


Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της Τ.Ο. Περάματος, Περικλής Μουλιανάκης. Μετά την εκλογική μας νίκη κάτω από αντίξοες συνθήκες, ο συναγωνιστής θέλησε να αναφέρει στους παρευρισκόμενους τι πραγματικά μπορούμε να πετύχουμε όσο είμαστε ενωμένοι σαν μία γροθιά.


Έπειτα τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της Τ.Ο. Πειραιώς, Δεβελέκος Σωτήρης. Μέσα από έναν ιδιαίτερα δυναμικό λόγο, ο Συναγωνιστής τόνισε πως μετά από δύο ολόκληρα χρόνια παράνομων διώξεων το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών δεν έχει λυγίσει.



Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Α’ Πειραιώς, Νικόλαος Κούζηλος. Ο συναγωνιστής συνεχάρη του παρευρισκόμενους για την ανιδιοτέλεια που τους διακρίνει, τονίζοντας πως οι άνθρωποι που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή δεν είναι “βολεμένοι”, και ο μόνος τους στόχος είναι να δώσουν τον αγώνα για να σωθεί η πατρίδα.


Ύστερα στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός. Ο Συναγωνιστής δήλωσε πως εκείνη η ημέρα ανήκει σε όλους όσους δεν λύγισαν και στάθηκαν στο πλευρό της Χρυσής Αυγής όσο σκληρά και αν μας πολέμησε το κράτος και το παρακράτος. Για όλους τους ανθρώπους που όρθωσαν το ανάστημα τους και την γαλανόλευκη ενάντιας σε ένα ολόκληρο διεφθαρμένο σύστημα.
 


Τέλος, τον λόγο έλαβε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος. Η φυσική παρουσία του Αρχηγού μας, τόνωσε το ηθικό όλων των παρευρισκόμενων σε πολύ μεγάλο επίπεδο. Αφού συνεχάρη προσωπικά τον κάθε παρευρισκόμενο για τον τίμιο αγώνα του, μέσα από έναν χειμαρρώδη λόγο, ο Αρχηγός μας σχολίασε ενδελεχώς όλες τις τρέχουσες κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις.


Ως είθισται, άλλη μία εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.


Η είσοδος του Αρχηγού στην Τ.Ο. Πειραιώς: 



Ακολουθούν τα βίντεο με τις ομιλίες των Συναγωνιστών:

Ομιλία του Βουλευτή Β' Πειραιώς, Ιωάννη Λαγού



Ομιλία του Βουλευτή Α' Πειραιώς, Νικόλαου Κούζηλου



Ομιλία του Γραμματέα της Τ.Ο. Πειραιώς, Δεβελέκου Σωτήρη



Ομιλία του Γραμματέα της Τ.Ο. Περάματος, Περικλή Μουλιανάκη



Ομιλία του Γραμματέα της Τ.Ο. Σαλαμίνος, Μιχάλη Παπαδημητρίου



Εθνικός Ύμνος - Ύμνος Χρυσής Αυγής



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών