Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2015

Ισλαμικό χαλιφάτο = αμερικανικό χαλιφάτο


Ισλαμικό χαλιφάτο = αμερικανικό χαλιφάτο

Ο «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» που έχουν εξαγγείλει εδώ και πολλά χρόνια οι αμερικανικές κυβερνήσεις δεν είναι τίποτε άλλο παρά προπέτασμα καπνού, ένα πρόσχημα για εκπλήρωση αντιφατικών φιλοδοξιών. Το προπέτασμα καπνού κρύβει τα σχέδια των ΗΠΑ που είναι η επιδίωξη πίεσης προς την Ρωσία και το Ιράν, η διάλυση κρατικών οντοτήτων στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, ο εκθρονισμός νομίμων κυβερνήσεων και η εγκατάσταση στην θέση των εκθρονισμένων υποτελών τους που θα διεκπεραιώσουν τις γεωπολιτικές φιλοδοξίες της Ουάσιγκτον.
Να υπενθυμίσουμε ότι...
οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους το 2012 καλωσόρισαν το Ισλαμικό Χαλιφάτο ως μια «θετική εξέλιξη» στον αγώνα απομάκρυνσης του Άσαντ από την εξουσία της Δαμασκού. Δεν μπορούμε βέβαια να ξεχάσουμε και τον «εκδημοκρατισμό» της Λιβύης την ίδια εποχή, ο οποίος επετεύχθη με την συμμαχία ΝΑΤΟ-Αλ Κάϊντα και είχε ως αποτέλεσμα την διάλυση αυτής της χώρας. Θα ήμασταν αγνώμονες αν δεν συλλογιζόμασταν και τις μάχες κατά της τρομοκρατίας που έδωσαν τα ηρωικά στρατεύματα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν από το 2001 με απτό αποτέλεσμα την αλματώδη άνοδο του εμπορίου οπίου και την ενδυνάμωση των ισλαμιστών Ταλιμπάν και της Αλ Κάϊντα, οι οποίοι ελέγχουν πλέον το 40% της χώρας.
Μετά την επιτυχή στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας στην Μέση Ανατολή, οι Αμερικανοί και οι πρόθυμοι σύμμαχοι τους προσπαθούν να μας πείσουν ότι βομβαρδίζουν το ισλαμικό μόρφωμα που δημιούργησαν οι μυστικές τους υπηρεσίες και ότι με όλες τους τις δυνάμεις καταπολεμούν τους τρομοκράτες τζιχαντιστές τόσο στην Συρία, όσο και στο Ιράκ, την Αίγυπτο, την Λιβύη και το Αφγανιστάν, χωρίς όμως αποτέλεσμα μετά από 14 χρόνια και έχοντας δαπανήσει τρισεκατομμύρια δολάρια. Για μια ακόμη φορά υπενθυμίζουμε ότι οι «κίβδηλοι» βομβαρδισμοί της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας και των άλλων νατοϊκών δυνάμεων στην Συρία πραγματοποιούντα κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου και χωρίς την έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, διότι η νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας δεν έχει δώσει την έγκριση της.
Όλοι πλέον έχουμε κατανοήσει, με εξαίρεση κάποιους ηλιθίους και τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους και αναλυτές των τουρκοκάναλων και των μαυραγορίτικων εφημερίδων, ότι το Χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους στην πραγματικότητα έχει δημιουργηθεί για να δράσει ως ο «μυστικός στρατός» των ΗΠΑ, γνωστή είναι εξ άλλου η πρόσφατη ρήση του Σιωνιστή Μπρεζίνσκι ότι οι τζιχαντιστές είναι «American assets», για να δράσει προς την κατεύθυνση αποσταθεροποίησης της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής, και όχι μόνο. Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η ικανότητα των τρομοκρατών να εφοδιάζονται με σύγχρονο αμερικανικό οπλισμό, να έχουν απεριόριστη οικονομική ευχέρεια και να στρατολογούν μισθοφόρους από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.
Ουδείς πλέον μπορεί να ισχυριστεί ότι οι Αμερικανοί όντως θέλουν να καταπολεμήσουν την ισλαμική τρομοκρατία, διότι αν το ήθελαν πραγματικά είχαν και έχουν τα μέσα για να το καταφέρουν. Οι ΗΠΑ δεν θέλουν να εξοντώσουν τον μυστικό τους στρατό, το τρομοκρατικό τους μόρφωμα, διότι Ισλαμικό Χαλιφάτο = Αμερικανικό Χαλιφάτο.
Γ. Λιναρδής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών