Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2015

Η αναγκαιότητα του Λαϊκού Εθνικισμού στην Ελληνική Κοινωνία


Η αναγκαιότητα του Λαϊκού Εθνικισμού στην Ελληνική Κοινωνία

Η αριστερή διανόηση θεωρεί ότι πολιτισμός είναι η καταπίεση των ενστίκτων μας. Πράγματι ο διαχωρίζων παράγοντας τους ανθρώπους από τα ζώα είναι η ψυχική και διανοητική λειτουργία, η κρίση του ανθρώπου. Όμως και ο θάνατος είναι η καταπίεση των ενστίκτων μας και μάλιστα η οριστική. Που μπαίνει η λεγόμενη «κόκκινη γραμμή» ανάμεσα στην ζωώδη κατάσταση του ανθρώπου και τον αναπτυσσόμενο πολιτισμό; Η λεγόμενη «συντηρητική παράταξη», η εξίσου με την αριστερά εθνοπροδοτική δεξιά πρεσβεύει την διατήρηση του υφιστάμενου status quo με κάθε κόστος και ασχέτως των συνθηκών. Αντιθέτως η αριστερά πρεσβεύει, τουλάχιστον θεωρητικά γιατί στην πράξη είναι βαθέως καθεστωτική παράταξη, την άνευ κριτηρίων αποδόμηση του παρόντος καθεστώτος, ακόμα και στους τομείς που δεν είναι θεμιτή μια δομική αλλαγή, αλλά απλώς μία εξυγίανση των θεσμών.
Ας δούμε, επί παραδείγματι, το....
λαθρομεταναστευτικό ζήτημα, όπου η δεξιά φοβικά κινούμενη συντηρεί το πρόβλημα, ενώ η αριστερά επιχειρεί με όλες της τις δυνάμεις για την επιδείνωση του. Η μεν δεξιά προσβλέπει στην συντήρηση και εύνοια συστημάτων και κυκλωμάτων που δρουν διαλυτικά προς τον κοινωνικό ιστό, με αντάλλαγμα μια ψευδεπίγραφη αντιμεταναστευτική ρητορεία δολίως περιορισμένη σε προεκλογικό επίπεδο για ψηφοθηρικούς σκοπούς. Παράδειγμα αυτού η προεκλογική αντιμεταναστευτική ρητορεία της ΝΔ, που μετουσιώθηκε σε ρατσιστική εναντίον των Ελλήνων πρακτική από τον τότε υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ της συγκυβέρνησης, Νικόλαο Δένδια. Από την άλλη η αριστερά πιστή στο διαλυτικό της έργο βλέπει στους λαθρομετανάστες τους μελλοντικούς «προλετάριους» της και έχει ως στόχο την εν τέλει προλεταριοποίηση και των Ελλήνων με σκοπό την καπηλεία μίας καταστάσεως που η ίδια εκόλαυσε.
Που είναι η χρυσή τομή, λοιπόν, ανάμεσα στην «συντήρηση» και την «πρόοδο»; Η απάντηση είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός, η τέχνη του φυσικώς και πολιτισμένως ζειν. Όπως γράφει, σχετικά, ο Ίων Δραγούμης στον «Ελληνικό Πολιτισμό»: «Για τα έθνη θύμηση είναι η παράδοση, που όταν καταντά ολότελα συνειδητή λέγεται ιστορία. Και λησμονιά είναι η ορμή της δημιουργίας. Συντηρητικό στοιχείο είναι η παράδοση και προοδευτικό η δημιουργία», έχοντας βέβαια πριν τονίσει «πως μήτε να θυμάται παντοτινά μπορεί και πρέπει μήτε να ξεχνά παντοτινά». Ανάμεσα στα ζωώδη ένστικτα του ανθρώπου και στην απάνθρωπη ζούγκλα του οικονομικού φιλελευθερισμού που επικρατεί σήμερα, όπου τα κεφάλαια και οι άνθρωποι δεν έχουνε πατρίδα, επιλέγουμε την αρμονική στάση του Έλληνα. Το σημερινό ισχύον καθεστώς είναι εξίσου ισοπεδωτικό, αντιφυσικό και ανθελληνικό με τον κομμουνιστικό τρόμο που έζησαν οι λαοί του πρώην ανατολικού μπλοκ. Η μόνη τους, ουσιαστικά, διαφορά είναι ότι στον μεν φιλελευθερισμό η ζούγκλα επιβάλλεται βελούδινα, ενώ στον κομμουνισμό με τρόμο. Απέναντι σε αυτό το ψευδεπίγραφο δίπολο προτάσσουμε τον Λαϊκό Εθνικισμό που απορρέει απευθείας από τις παραδόσεις και την κληρονομιά της Φυλής μας, που δημιούργησε τον λαμπρότερο πολιτισμό αυτού του πλανήτη.
Στόχος αμφότερων των

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών