Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 16, 2015

Εφημερίδα “Παραπολιτικά”: Πορεία ανόδου στα γαλλικά πρότυπα για την Χρυσή Αυγή

Με ένα ολοσέλιδο ρεπορτάζ του Δ. Γιαννακόπουλου η εφημερίδα "Παραπολιτικά" αναλύει την επερχόμενη άνοδο της Χρυσής Αυγής κατά τα πρότυπα του Γαλλικού Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λεπέν.

"Το σχέδιο δημιουργίας ενός στιβαρού κοινωνικού κράτους, με γνώμονα την προστασία των εθνικών συνόρων, της ελληνικότητας τον πληθυσμού και των ευπαθών ομάδων, θέτει σε εφαρμογή η Χρυσό Αυγή, μετά την πρωτοκαθεδρία της Μαρίν Λεπέν στις περιφερειακές εκλογές της Γαλλίας. Όπως προκύπτει από την παρουσία του κόμματος του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή το τελευταίο έτος, η Χρυσή Αυγή μετατοπίζεται σταδιακά προς τη σκληρή Δεξιά, δίνοντας έμφαση...
στην αντιμνημονιακή της στάση, στις θέσεις της για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος, στη θωράκιση των συνόρων και στην προστασία των αστικών - ημιαστικών περιοχών με πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με επισήμανση του Γενικού Γραμματέα του κόμματος: «Η πολιτική ανοιχτών συνόρων, που απερίσκεπτα εφάρμοσε η κυβέρνηση από την αρχή της θητείας της, φέρνει όλο και πιο κοντά την κοινωνική έκρηξη». Ο ίδιος εισηγείται τη λήψη μέτρων αναφορικά με τους πρόσφυγες, ώστε «αυτοί οι άνθρωποι να επιστρέψουν στις πατρίδες τους και στους πολιτισμούς τους, που είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι με το ευρωπαϊκό πολιτισμικό και θρησκευτικό γίγνεσθαι».

Σύμφωνα με την αρθρογραφία εξειδικευμένων επιστημόνων, το 1945 σε όλη την Ευρώπη υπήρχαν περίπου 600.000 μουσουλμάνοι. Σήμερα, λόγω της λαθρομετανάστευσης, ο αριθμός τους είναι πάνω από 50 εκατ. και αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. «Εμείς είμαστε ακραίοι, που προσπαθούμε να αποτρέψουμε τη μετατροπή της χώρας σε έναν ατελείωτο καταυλισμό κατατρεγμένων ψυχών, ή όλοι αυτοί οι οποίοι στο όνομα ενός δήθεν διεθνισμού αφήνουν απροστάτευτα τα σύνορα, δημιουργώντας βαθιές ρωγμές στην κοινωνική συνοχή και έξαρση των τρομοκρατικών ενεργειών, οδηγώντας στον θάνατο εκατοντάδες ανυποψίαστους πολίτες;», αναρωτιέται ο κ. Μιχαλολιάκος.

Θα ψηφιστούν

Η Χρυσή Αυγή δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ. ΕΛ. θα ψηφίσει το σύνολο των προαπαιτουμένων, δηλαδή πρόσθετες περικοπές μισθών-συντάξεων και αύξηση της φορολογίας σε αγρότες, ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους. «Όσα και να λέγονται τώρα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αν η κυβέρνηση κινδυνεύσει με κατάρρευση, θα βρεθούν βουλευτές από τη Ν Δ , το ΠΑΣΟΚ, το "Ποτάμι" ή τους κεντρώους που θα υπερψηφίσουν τα νομοσχέδια ή θα απέχουν από τις ψηφοφορίες, ώστε οι κ. Τσίπρας και Κομμένος να μπορέσουν να τα ψηφίσουν και με σχετική πλειοψηφία, μικρότερη των 151 ψήφων», υποστηρίζει το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου. «Θα τα περάσουν όλα. Γι' αυτό και δεν αποκλείω τη δημιουργία οικουμενικού σχήματος, στο οποίο φυσικά δεν έχουμε καμία θέση, ούτε πρόκειται ποτέ να συνεργαστούμε με όσους ψήφισαν Μνημόνια», δηλώνει. Χαρακτηρίζει, δε, κατάντια τη δυνητική συνεργασία της Αριστεράς με τον κ. Λεβέντη ως «δεκανίκι».

Όσο για το ενδεχόμενο σύστασης εξεταστικής επιτροπής αναφορικά με το ΡSI, το «κούρεμα» των περιουσιακών στοιχείων των ασφαλιστικών ταμείων, η Χρυσή Αυγή απαντά θετικά και επεκτείνει τις αξιώσεις της από τέτοιου είδους προκαταρκτικές ενέργειες της Βουλής: «Δεχόμαστε όχι μόνον αυτά, αλλά, αν τολμούν, να συστήσουν εξεταστική για το μεγάλο φαγοπότι του χρηματιστηρίου και τα δεκάδες δισεκατομμύρια που φαγώθηκαν τότε, χωρίς κανείς να λογοδοτήσει. Από τότε ξεκινά η τεράστια κατασπατάληση των πόρων του ασφαλιστικού συστήματος και των οικογενειακών εισοδημάτων».

ΕΘΝΙΚΑ

Παρεμβαίνοντας στην τρέχουσα διεθνή συγκυρία, με τα τύμπανα του πολέμου να ηχούν δυνατά μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής αναφέρει ευθέως ότι η Ελλάδα χωρίς άλλη καθυστέρηση πρέπει να παρέμβει και να προστατεύσει ως εγγυήτρια δύναμη τα στενά των Δαρδανελίων, διαφορετικά κινδυνεύει άμεσα με εμπλοκή στη διένεξη μεταξύ των δύο κρατών. Σύμφωνα με τη Συνθήκη του Μοντρέ (1936), ο έλεγχος των στενών παραχωρείται στην Τουρκία. Τα συμβαλλόμενα μέρη της Συνθήκης (Βουλγαρία, Ρουμανία, Σοβιετική Ένωση, Τουρκία, Αυστραλία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Αγγλία και Γιουγκοσλαβία) αναγνωρίζουν και επιβεβαιώνουν την αρχή της ελεύθερης διέλευσης και ναυσιπλοΐας στα στενά ως εξής: «Εν καιρώ ειρήνης, τα εμπορικά πλοία θα απολαμβάνουν πλήρη ελευθερία διέλευσης και ναυσιπλοΐας στα στενά, με τη μέρα και τη νύχτα, κάτω από οποιαδήποτε σημαία, με οποιοδήποτε είδος φορτίου». Η σύμβαση επιτρέπει ακόμη τη διέλευση πολεμικών πλοίων των παρευξείνιων χωρών με ειδοποίηση μίας εβδομάδας και υπό κάποιους όρους εκτοπίσματος, μεγέθους και οπλισμού. Κατά τον συλλογισμό της Χρυσής Αυγής, σε περίπτωση που η Τουρκία προβεί σε αποκλεισμό των Δαρδανελίων, η Ελλάδα, ως εγγυήτρια δύναμη, θα αναγκαστεί να παρέμβει, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει έτσι ένα ακόμη μέτωπο.

Πυρήνες και στην Περιφέρεια

Η πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής έχει ως αφετηρία τις συνεχείς περιοδείες και την διοργάνωση εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα. «Αυξάνουμε την απήχησή μας στην Ελληνική κοινωνία, γιατί δεν σταματήσαμε ούτε μέρα την άμεση επαφή μας με τους πολίτες, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές»,  εξηγεί ο κ. Μιχαλολιάκος. Αυτή την περίοδο, μάλιστα. ξεκίνησαν τη λειτουργία τους αγροτοσυνδικαλιστικοί πυρήνες, με στόχο τη διάδοση του προγράμματος της Χρυσής Αυγής για τον αγροτικό τομέα και την επιβίωση του κόσμου της υπαίθρου από τη "μνημονιακή φορολαίλαπα". Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγροτικός πληθυσμός καθόριζε ανέκαθεν σε κύριο βαθμό τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών, ωστόσο τα τελευταία χρόνια εγκαταλείφθηκαν οι αναπτυξιακές και παραγωγικές δράσεις του παρελθόντος, που πλέον εξαντλούνται στη χορήγηση πενιχρών επιδοτήσεων."

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών