Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 16, 2015

Εθνικό Έγκλημα: Ξεπουλάνε Φυσικό Αέριο, Λιμένες, Αεροδρόμια μόνο για 3 δισ. ευρώ!


Εθνικό Έγκλημα: Ξεπουλάνε Φυσικό Αέριο, Λιμένες, Αεροδρόμια μόνο για 3 δισ. ευρώ!

Αν το ξεπούλημα 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας στη γερμανική Fraport έναντι πινακίου φακής προκάλεσε σοκ, τότε το γενικό ξεπούλημα υποδομών της Ελλάδος για το «δυσθεώρητο» ποσό των 3 δισεκατομμυρίων ευρώ συνιστά σκάνδαλο μεγατόνων το οποίο υπογράφουν ανερυθρίαστα Σύριζα και ΑΝΕΛ, Τσίπρας και Καμμένος!
Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολιών για το πώς εννοεί η Αριστερά την πολυδιαφημισμένη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας: προανήγγειλε την τελική φάση του γενικού ξεπουλήματος μεγάλων υποδομών της χώρας με την προσδοκία εσόδων για το Κράτος ύψους 3 δισεκατομμυρίων ευρώ!
Έχοντας το θράσος να....
χαρακτηρίζει την βιασύνη Σύριζα για ξεπούλημα ως «οριστικοποίηση με αποφασιστικό τρόπο των αποκρατικοποιήσεων», ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ επισήμανε πως μετά την πώληση των περιφερειακών αεροδρομίων ολοκληρώνεται τάχιστα η πώληση των λιμανιών Θεσσαλονίκης και Πειραιά, καθώς επίσης και ο Αστέρας, το Ελληνικό και βεβαίως η ΔΕΣΦΑ.
Το πλέον εξοργιστικό της υπόθεσης είναι το γεγονός πως οι ανωτέρω προαναγγελίες άρον-άρον ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας η οποία αποτελεί την αιχμή των παραγωγικών υποδομών της Ελλάδος, παρουσιάζεται ως επίτευγμα, εκ του οποίου προσδοκώνται έσοδα μόλις 3 δισεκατομμυρίων ευρώ, δηλαδή ξεπούλημα για ψίχουλα!
Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί ότι στα προσδοκώμενα έσοδα των 3 δισεκατομμυρίων για το 2016, συμπεριλαμβάνονται τα έσοδα από την πώληση των 14 αεροδρομίων, των οποίων η πώληση απέφερε λιγότερα έσοδα από εκείνα που έβγαζε το αεροδρόμιο Κέρκυρας σε ένα έτος!
Καθίσταται σαφές ότι η Αριστερά όπως ακριβώς και η ψοφοδεξιά παλιότερα, επιδιώκει την εκρίζωση κάθε προοπτικής ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, ξεπουλώντας όλες τις υποδομές της χώρας, ολοκληρώνοντας το εθνικό έγκλημα με την εκποίηση των πλουτοπαραγωγικών πόρων που θα ακολουθήσει. Κι όλα αυτά, για να πανηγυρίζουν οι αριστεροί απατεώνες πως έφεραν επενδύσεις και «αξιοποιούν» την δημόσια περιουσία, ότι δηλαδή έλεγαν και οι Σαμαροβενιζέλοι με το περιβόητο «success story» τους.
 ΟΧΙ στο ξεπούλημα και την υποταγή - Εθνικισμός, Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών