Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 28, 2015

ΞΥΠΝΑ από το λήθαργο ο Έλληνας...Αναγνωρίζει ως τα μεγαλύτερα προβλήμα "Λαθρομετανάστες" και "το μελλον των νέων Ελλήνων"...


Σε απόγνωση οι Έλληνες: Φτώχεια, λαθρομετανάστευση και το ζοφερό μέλλον της νέας γενιάς τα μεγαλύτερα προβλήματα

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μετά την αναγνώριση των προβλημάτων ακολουθεί η δράση για την αντιμετώπιση και την εξάλειψή τους. Και η μόνη πολιτική Δύναμη που μπορεί να το κάνει αυτό είναι η Χρυσή Αυγή.

Το μέγεθος της απελπισίας των Ελλήνων για την τρέχουσα ζοφερή κοινωνική πραγματικότητα, καθώς και την βαθιά ανησυχία τους για τα μείζονα ζητήματα της διαλυμένης εθνικής οικονομίας και της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης αποτυπώνεται στο "Βαρόμετρο Ανησυχιών και Φόβου 2016" της εταιρείας δημοσκοπήσεων "Interview".
Όπως προκύπτει από το Βαρόμετρο οι Έλληνες είναι εξαιρετικά ανασφαλείς για....
την καταστροφική οικονομική πολιτική των Μνημονίων, την αθρόα λαθρομετανάστευση που βάζει βόμβα στα θεμέλια του εθνικού και κοινωνικού ιστού, καθώς και για το μέλλον των Ελληνόπουλων που κάθε άλλο παρά ευοίωνο περιγράφεται.

Στο πλαίσιο των ερευνών του δείκτη Northern Greece Business Index 500 (NGBI 500), ο μέσος όρος των απαντήσεων στο βαρόμετρο είναι στο 7,3, ενώ οι Έλληνες σε μία κλίμακα από το ένα έως το δέκα ανησυχούν πιο πολύ για την συνεχιζόμενη ύφεση, στην οποία δίνουν 8,3. Στον σχετικό πίνακα περιλαμβάνονται επίσης η κρίση χρέους, η ανεργία, η άνοδος του εξτρεμισμού, η υγεία, η εγκληματικότητα και η ασφάλεια.
Μοναδική ελπίδα και σανίδα σωτηρίας απέναντι στα εθνοκτόνα Μνημόνια και την λαθρομετανάστευση αποτελεί η Χρυσή Αυγή με τον συνεπή και συνεχή πολιτικό Αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών