Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 08, 2015

Αυτόν τον Έλληνα της Ειδομένης θα τον ακούσει κανείς...;! "Ας με βοηθήσει κάποιος..." ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Οι λέξεις και οι εικόνες των ΜΜΕ για το τι συμβαίνει στην Ειδημομένη δεν αποτυπώνουν παρά ένα πολύ μικρό μέρος της πραγματικότητας, μένοντας στην επιφάνεια και όχι εισερχόμενοι στην ουσία.
Η ζωή των ακριτών είναι μια συνεχής προσπάθεια επιβίωσης ανάμεσα στις ορδές των λαθροεποίκων που λειτουργουν μόνο με ένστικτα, κάθως πνευματικά έχουν ναρκωθεί -νεκρωθεί, απαξιωμένοι και ξεχασμένοι παντελώς από το ανθελληνικό κράτος που έχει υποταχθεί στα κελέσματα των παγκόσμιων τυράννων έχοντας μόνο σκοπό τη βοήθεια "ενσωμάτωσης" των λάθρο και τον οικονομικό στραγγαλισμό των γηγενών.

Ακούστε τον περήφανο Έλληνα που αντιδρά στην καταπάτηση της γης του και ζητά υποστήριξη....



Ας κοιτάξουμε στα μάτια αυτόν ηρωικό Έλληνα που κρατά Θερμοπύλες και υπερασπίζεται μόνος το βιός του και τα ελληνικά χώματα, από τη λαίλαπα της Νέα Τάξης Πραγμάτων που αντιπροσωπεύεται από τις ορδές των αλλοδαπών τρικοσμικών (υπ)ανθρώπων εξ'Ανατολών και Αφρικής και στη συνέχεια ας γυρίσουμε προς έναν καθρέπτη και αναρωτηθούμε:
"Θα συνεχίσουμε να είμαστε αδρανείς και αμέτοχοι σε αυτό το δράμα των Ελλήνων... Να πεθάνουν αβοήθητοι από χέρια αλλογενών και αλλόθρησκων;!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών