Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 08, 2015

Κραυγή πανικού από τον τοκογλύφο Σουλτς: Έρχεται η Ευρώπη των Εθνών, των Λαών και των Πατρίδων!

Την αγωνία των διεθνών τοκογλύφων για τη μοίρα που αναμένει τον υπερεθνικό οργανισμό που έστησαν για να απομυζούν τον ιδρώτα των ευρωπαϊκών λαών εξέφρασε στην γερμανική εφημερίδα "Die Welt" ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μάρτιν Σούλτς.

Ο αρχιτοκογλύφος μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα εξέφρασε το φόβο ότι "κανένας δεν μπορεί να πει αν η Ε.Ε. θα εξακολουθεί να υπάρχει σε αυτήν τη μορφή σε 10 χρόνια", σπεύδοντας να σημειώσει ότι "αν το θέλουμε τότε χρειάζεται να πολεμήσουμε πολύ σκληρά γι'αυτό".

Τι απειλεί, όμως, την Ευρωπαϊκή Ένωση των τοκογλύφων; Ο Σούλτς απαντά με... φρίκη:
"Αυτό θα ήταν καταστροφικό (...) Μια Ευρώπη του εθνικισμού, μια Ευρώπη των συνόρων και των τείχων".

Αυτό που απειλεί, λοιπόν, την Ευρώπη των τοκογλύφων είναι ότι δεν θα υπάρχουν ανοιχτά σύνορα, προκειμένου να «εμπλουτίζεται» (για να χρησιμοποιήσουμε μια έκφραση της Μέρκελ και του... Κουτσούμπα) η ευρωπαϊκή ήπειρος με λαθρομετανάστες. Δεν θα μπορούν να βρίσκουν φτηνό εργατικό δυναμικό οι πλουτοκράτες - κλεπτοκράτες και δεν θα κλείνονται φοβισμένοι στα σπίτια τους οι ιθαγενείς.

Επιπλέον, Εθνικιστές (... κακοί φασίστες) πολιτικοί δεν θα παίρνουν μίζες, ρεμούλες και δάνεια, ώστε να υποθηκεύεται ο πλούτος της Ελλάδος στις υπεράκτιες εταιρείες του κάθε μετόχου λιστών με μεγαλοκαταθέτες και διαπλεκόμενους και να πληρώνει ο Λαός τα σπασμένα. Ούτε θα «ξεχνάνε» το κατοχικό δάνειο και τις γερμανικές αποζημιώσεις που εξακολουθεί να χρωστά η Γερμανία στην Ελλάδα.

Αλήθεια, «αγαπητέ» Σούλτς, πώς θα ζήσουμε σε ένα τέτοιο όνειδος για τις αξίες της ευρωπαϊκής τοκογλυφίας; Πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας χωρίς χρέος και μνημόνιο; Σώσε μας από τον Εθνικισμό!

Συνέχισε να κρούεις τον κώδωνα του κινδύνου μπας και διορθώσει ο κόσμος την ψήφο του, για να χρησιμοποιήσουμε και λίγο Πρετεντέρη...

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών