Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18, 2015

ΟΙ ΕΞ’ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ, Η ΔΑΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ Η… ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ ΔΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

solidarity
Γράφει ο Αντίοχος

Την ίδια ώρα που η μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν (την οποία ο Jeffrey φιλοδοξούσε να μετατρέψει σε… «Δανία του Νότου») έχει ανοίξει διάπλατα πόρτες και παράθυρα (κατά το «ανοίξαμε και σας περιμένουμε»…) στους κάθε λογής εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες μας, οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να τους αποτρέψουν να τις… προτιμήσουν.
Έτσι, η κυβέρνηση της Δανίας (του… Βορρά, για να μην τις… μπερδεύουμε) αποφάσισε να κατάσχει τα....
κοσμήματα των απρόσκλητων που φτάνουν στα εδάφη της και ζητούν άσυλο, για τα έξοδα διατροφής και στέγασής τους, καθ’ όσον χρόνο θα διαρκεί η εξέταση του αιτήματός τους. Τα μόνα πράγματα που μπορούν να κρατήσουν, είναι βέρα, ρολόι, κινητό και μετρητά έως 3.000 δανέζικες κορώνες. Ό,τι άλλο επιπλέον φέρουν μαζί τους θα κατάσχεται υπέρ του κράτους. Καθότι, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Λαϊκού Κόμματος Νάσερ Καντέρ (προφανώς μουσουλμάνος και πρώην απρόσκλητος…) «δεν είναι λογικό να πληρώνουν οι Δανοί για αιτούντες άσυλο που φέρουν μαζί τους μια περιουσία»!
Κι αυτό είναι ένα από τα 34 περιοριστικά μέτρα στην πολιτική χορήγησης ασύλου, που κατατέθηκαν τις τελευταίες μέρες στην βουλή της Δανίας.
Και να σκεφτείτε, πως οι απρόσκλητοι που ανάγκασαν την κυβέρνηση της Δανίας να πάρει τέτοια σκληρά μέτρα, ήταν ΜΟΝΟ 9.600 – δηλαδή κατά μέσο όρο όσοι έμπαιναν καθημερινώς στο Τσιπροκαμμενιστάν τους καλοκαιρινούς μήνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών