Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18, 2015

Παρέδωσε την Εθνική μας Κυριαρχία: Συμφώνησε ο Τσίπρας στην φύλαξη των ελληνικών συνόρων από τις δυνάμεις Ε.Ε. - τουρκίας!


Παρέδωσε την Εθνική μας Κυριαρχία: Συμφώνησε ο Τσίπρας στην φύλαξη των ελληνικών συνόρων από τις δυνάμεις Ε.Ε. - τουρκίας!

Τα πιο ζοφερά σενάρια για τους εθνικά σκεπτόμενους Έλληνες ζωντάνεψε η χθεσινή Σύνοδος Κορυφής για το λεγόμενο «προσφυγικό».

Συγκεκριμένα επί τάπητος τέθηκε το ζήτημα της δημιουργίας μίας ευρωπαϊκής – τουρκικής ακτοφυλακής, η οποία θα αντικαταστήσει την εθνική κυριαρχία των Ελλήνων και θα παραδώσει την φύλαξη των ελληνικών συνόρων σε μία υπερεθνική δύναμη, η οποία θα συνεργάζεται με την Τουρκία, όπως αναφέρει το κείμενο της προτάσεως, και θα μπορεί να επεμβαίνει χωρίς την άδεια της Ελλάδος.
Ο Τσίπρας χαιρέτησε αυτή την πρόταση, πιστός στο παλιό σύνθημα των αριστεριστών ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του». Κάπως έτσι η Ελλάδα παύει να....
είναι ένα εθνικά κυρίαρχο κράτος και πλέον επισήμως οι τούρκοι αναλαμβάνουν τα ηνία και τον έλεγχο του Αιγαίου, υπό το πρόσχημα του «προσφυγικού», το οποίο οι ίδιοι δημιούργησαν.
Όσον αφορά τους λαθρομετανάστες που ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα, η κυβέρνηση θα κατασκευάσει ακόμα περισσότερα κέντρα στα οποία θα μένουν, ενώ η μόνη μέριμνα για τον επαναπατρισμό τους θα είναι σε εθελοντική βάση, δηλαδή για κάθε χίλιους που θα εισέρχονται στη χώρα ένας θα επιλέγει να επιστρέψει στην Πατρίδα του οικειοθελώς. Όλοι οι άλλοι θα μένουν στην Ελλάδα, με όλα τα παρελκόμενα.
Και όσον αφορά τους Έλληνες που αντιδρούν, η κυβέρνηση έχει δηλώσει επισήμως ότι τους απεχθάνεται και ότι τους γράφει στα παλιά της τα παπούτσια. Για όλους αυτούς φροντίζει να κατάσχονται τα σπίτια, να φτωχοποιούνται οι Έλληνες και εν τέλει οι περιουσίες τους να περιέλθουν στους λαθρομετανάστες.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Τσίπρα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών