Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 21, 2015

Γελάει ο κόσμος με τους συριζαίους: Με γεμιστά πήγαν στη Φωτίου οι τρίτεκνοι


Γελάει ο κόσμος με τους συριζαίους: Με γεμιστά πήγαν στη Φωτίου οι τρίτεκνοι

Δεν θα βρούν ευήκωα ώτα, αφού οι συριζαίοι απεχθάντονται τους πολύτεκνους και την Ελλάδα!
Έναν εξαιρετικά πρωτότυπο τρόπο διαμαρτυρίας βρήκαν οι τρίτεκνοι, οι οποίοι μαζεύτηκαν έξω από το υπουργείο εργασίας φέροντας μαζί τους ταψιά με γεμιστά.
Αφορμή βέβαια οι δηλώσεις της Θεανώς Φωτίου, περί Ελλήνων που μπορούν να φτιάξουν... γεμιστά από το τίποτα και να ζουν έτσι, όπως χαρακτηριστικά είχε πει η υφυπουργός Εργασίας κατά την...
ορκωμοσία της κυβέρνησης.

Οι τρίτεκνοι, έχοντας σηκώσει πανό έξω από το υπουργείο Εργασίας, ζητούν να μην εξαιρεθούν από τα οικογενειακά επιδόματα καθώς φοβούνται πως κάτι τέτοιο είναι πιθανόν να γίνει: «Η κυβέρνηση έχει αποδειχθεί αφερέγγυα», τονίζουν ενώ ταυτόχρονα ζητούν να εξισωθούν με τους πολύτεκνους, αφού και οι ίδιοι θεωρούν πως βοηθούν στο σοβαρό πρόβλημα της υπογεννητικότητας της χώρας μας.
Βεβαίως δεν αναμένεται να υπάρξει επιτυχία της εν λόγω εκδηλώσεως, αφού οι τρίτεκνοι δεν είναι λαθρομετανάστες για να τύχουν της... συμπάθειας των κυβερνώντων. Θυμίζουμε ότι υπήρξε σχετική δήλωση συριζαίου μέσα στη Βουλή, ο οποίος είπε ότι απεχθάνεται τους πολύτεκνους και συνεπώς την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για το μείζον αυτό θέμα:
ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ
Υπεράνω της δυσχερούς οικονομικής θέσης της χώρας και της διάλυσης του κράτους τίθεται ένας ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Ελληνισμό. Αναφερόμαστε στο δημογραφικό μαρασμό του Έθνους μας. Με απλά λόγια σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Πέρα από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, που μπορεί να λυθεί με αυστηρά κατασταλτικά μέτρα, υπάρχει και η υπογεννητικότητα. Για την επίλυση αυτού του μείζονος ζητήματος η Χρυσή Αυγή θέτει ως προαπαιτούμενα τα εξής:
- Φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί. Δυστυχώς τα νέα φορολογικά μέτρα της συγκυβέρνησης χτυπούν την οικογένεια, αντί να την ενισχύουν, απτή απόδειξη του εθνομηδενισμού του πολιτικού συστήματος.
- Εφάπαξ απόδοση χρηματικής βοήθειας σε κάθε νέο Έλληνα που γεννιέται. Η πρόταση αυτή έγινε πιο συγκεκριμένη εντός της βουλής. Η Χρυσή Αυγή συνέταξε σχέδιο νόμου για μείωση κατά 80% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την ενέργεια αυτή να μοιραστούν στα νέα ελληνόπουλα. Μόνο για το 2013 το κράτος θα εξοικονομούσε 50 εκατομμύρια ευρώ.
- Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Προστασία της ανύπαντρης μητέρας και απαγόρευση των αμβλώσεων. Το Εθνικό Κράτος οφείλει πρώτα απ’ όλα να επενδύει στο μέλλον του, δηλαδή στις νέες γενιές Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών