Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30, 2015

ΧΗΜΙΚΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η παιδοφιλία προωθείται συστηματικά από την σιωνιστική παγκόσμια εξουσία.

Μια νέα υπόθεση παιδεραστίας αποκαλύφθηκε αυτές τις μέρες. Ένας 56χρονος συνελήφθη για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκου (δεν διευκρινίστηκε το φύλο…) και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, ο 56χρονος παιδεραστής, στο σπίτι του στην Καλλιθέα προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος του ανηλίκου, προσφέροντάς του...
ως αμοιβή μικρό χρηματικό ποσό. Κι αυτό δεν συνέβη για πρώτη φορά, καθώς από τα τέλη Νοεμβρίου, είχε προβεί κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος του ίδιου ανήλικου.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 56χρονος αναζητούσε και προσέγγιζε ανηλίκους μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα και στη συνέχεια τους προέτρεπε να συναντηθούν μαζί του.

Τέλος, προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος παιδεραστής είχε συλληφθεί παλαιότερα για τον ίδιο λόγο και είχε αποφυλακισθεί με περιοριστικούς όρους.

Και βέβαια, το θύμα θα είχε σωθεί, αν την πρώτη φορά που συνελήφθη ο εν λόγω για παιδοφιλία, είχε καταδικαστεί σε χημικό ευνουχισμό, όπως ακριβώς προτείνει να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις το Εθνικιστικό Κίνημα!

(ΥΓ): Αυτό το μέτρο εφαρμόζεται σε πολλές χώρες του κόσμου, αλλά σε καμία της παρηκμασμένης Δύσεως…

1 σχόλιο:

  1. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ .ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ . ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . Γ Λ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών