Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 06, 2016

Πόσο...εβραίοι είναι!... Κατέβασαν 2 Παλαιστίνιους από πτήση της Aegean στο «Ελ.Βενιζέλος» μετά από διαμαρτυρίες Εβραίων συνεπιβατών

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η επιτροπή καταπολέμησης του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας δε θα έπρεπε να επέμβει ή σε αυτή την περίπτωση θα αναγκαζόνταν να...αστυνομεύσει τους πνευματικούς, και όχι μόνο, ινστρούχτορές της και η θέση της θα ήταν δυσχερής;!

"Τα πνεύματα ηρέμησαν μόνο έπειτα από την απειλή του πληρώματος ότι όχι μόνο θα αποβιβαστούν όλοι οι... ταραξίες, αλλά θα χάσουν και το δικαίωμα αποζημίωσης."
 
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν μέσα σε αεροπλάνο της Aegean που επρόκειτο να πραγματοποιήσει πτήση από την Αθήνα στο Τελ-Αβίβ, όταν στην γεμάτη από Ισραηλινούς επιβάτες καμπίνα επιβιβάστηκαν και δύο Παλαιστίνιοι.

Σύμφωνα με την ''Αυγή'', κάποιοι από....
τους Ισραηλινούς επιβάτες αντέδρασαν στην παρουσία των Παλαιστινίων και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο πλήρωμα. Παρά τις διαμαρτυρίες, το πλήρωμα ακολούθησε το πρωτόκολλο και ετοιμάστηκε για απογείωση.

Τελικά, οι Ισραηλινοί αρνήθηκαν να κάτσουν στη θέση τους και να προσδεθούν, καθιστώντας αδύνατη την απογείωση. Το πλήρωμα ζήτησε την παρουσία της αστυνομίας για να ελεγχθούν ξανά οι δύο Παλαιστίνιοι επιβάτες, ωστόσο στις διαμαρτυρίες συμμετείχαν πια σχεδόν όλοι οι Ισραηλινοί επιβάτες.

Έπειτα από μια ώρα έντονων λογομαχιών και κατόπιν επικοινωνίας του πληρώματος με την εταιρεία, οι δύο Παλαιστίνιοι αποβιβάστηκαν και μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο, ώστε να πραγματοποιήσουν την πτήση τους την επόμενη ημέρα.

Οι υπόλοιποι Ισραηλινοί επιβάτες, όμως, δεν έδειξαν να καθησυχάζονται. Απαίτησαν από το πλήρωμα να γίνει επιπρόσθετος έλεγχος ασφαλείας σε όλους τους επιβαίνοντες. Τα πνεύματα ηρέμησαν μόνο έπειτα από την απειλή του πληρώματος ότι όχι μόνο θα αποβιβαστούν όλοι οι... ταραξίες, αλλά θα χάσουν και το δικαίωμα αποζημίωσης.

Η πτήση απογειώθηκε τελικώς με καθυστέρηση 1 ώρας και 30 λεπτών. Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε η Aegean, στην οποία ευχαρίστησε τους δύο Παλαιστίνιους για την βοηθητική και συνεργάσιμη συμπεριφορά τους.

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών