Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 06, 2016

Βρώμικη επιχείρηση ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ της διπλής δολοφονίας των Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη


Βρώμικη επιχείρηση ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ της διπλής δολοφονίας των Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας

Νέα στοιχεία διέρρευσαν αυτή την Κυριακή στο καθεστωτικό Βήμα σχετικά με την άνανδρη δολοφονία των Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο (που διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τις πιο ευαίσθητες υπηρεσίες της αστυνομίας), υπήρξε κατάθεση 34χρονου αθλητικού παράγοντα με πολύ συγκεκριμένα στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.
Λίγο αργότερα ο συγκεκριμένος παράγοντας δολοφονήθηκε! Υπήρξαν επίσης συνακροάσεις της αντιτρομοκρατικής, που "κλείδωναν" την ταυτότητα των παρακρατικών δολοφόνων.
Παρ' όλα αυτά οι αρμόδιες (παρα)κρατικές υπηρεσίες δεν έπραξαν απολύτως τίποτα και συγκάλυψαν τους εγκληματίες τρομοκράτες. Ενδεικτικό το γεγονός ότι....
για πολύ καιρό περίμεναν μάταια οι αυτόπτες μάρτυρες για να δώσουν μία κατάθεση.
Ο εν λόγω αθλητικός παράγοντας ήταν ο Γιώργος Μωυσιάδης, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Αχαρναϊκός, ο οποίος σύμφωνα με τα παρατεθέντα στο δημοσίευμα είχε δώσει πληροφορίες σχετικά με την εμπλοκή ποινικών που γνώριζε στην υπόθεση. Με βάση τις μαρτυρίες του, που επιβεβαιώθηκαν από παρακολουθήσεις τηλεφώνων, είχε προσδιοριστεί ο ρόλος ενός 31χρονου ποινικού, με το ψευδώνυμο «Πιτσίλας».
Ο «Πιτσιλας» δολοφονήθηκε στις 21 Μαΐου 2014 από άγνωστο δράστη στην Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό. Ο Μωυσιάδης είχε βρεθεί νεκρός στο αυτοκίνητό του προ τεσσάρων μηνών με μια σφαίρα στο κεφάλι και μία χειροβομβίδα αμυντικού τύπου στα πόδια του, δίνοντας ένα σαφές μήνυμα του υποκόσμου προς άπαντες τους φιλόδοξους ερευνητές να... το ξεχάσουν.
Δηλαδή, ο «ύποπτος» είναι νεκρός, ο πληροφοριοδότης είναι επίσης νεκρός και όποιος άλλος φανεί να ξέρει τίποτα έχει λάβει το μήνυμα από τον υπόκοσμο να ξεχάσει. Ιδανικό - σε σημείο να φαίνεται στημένο - σκηνικό για την συγκάλυψη του ειδεχθούς εγκλήματος.
Το δημοσίευμα του Λαμπρόπουλου κλείνει με τις εξής φράσεις, οι οποίες - όπως λέει - προέρχονται από επίσημα χείλη: «Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι «υπήρξε διαδικασία αυτοκάθαρσης» σχετικά με τους αυτουργούς της εν λόγω εγκληματικής ενέργειας και ότι «η υπόθεση έχει ουσιαστικά κλείσει».»
Αυτή είναι και η ανεπίσημη απάντηση των αρχών στην αγωνία απάντων των Συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής και πρωτίστως του Συναγωνιστή, Λάμπρου Φουντούλη, ο οποίος στην τελευταία παράσταση διαμαρτυρίας που διενεργήθηκε έξω από την ΓΑΔΑ για την σιωπηρή συγκάλυψη των τρομοκρατών είχε δηλώσει ότι «δύο χρόνια τώρα, είμαστε στα σκοτάδια. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την Αστυνομία, από τις αρχές τι γίνεται με αυτή την υπόθεση».
Παραμένει βέβαια ανοιχτή η υπόθεση για τους ηθικούς αυτουργούς, πολιτικούς και δημοσιογράφους, οι οποίοι προπαγάνδιζαν καθημερινά ότι «από το Πέραμα στο Κερατσίνι φασίστας δεν πρόκειται να μείνει», όπως έλεγε η Κανέλλη ή που έλεγαν ανοιχτά ότι «θα λιώσουν» τη Χρυσή Αυγή, όπως έλεγε ο Σαμαράς, και οι οποίοι παραμένουν ατιμώρητοι. Επίσης δεν έχει διερευνηθεί αν οι ηθικοί αυτουργοί είναι μέσα στους εντολείς της δολοφονίας ή/και της «διαδικασίας αυτοκάθαρσης».
Διαβάστε αυτό και άλλα πολλά στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών