Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 01, 2016

Το πρώτο ανέκδοτο της χρονιάς από τον χαζοχαρούμενο Τσίπρα: “Τέλος η φτώχεια - Το 2016 θα είναι το έτος της ανάκαμψης”


Το πρώτο ανέκδοτο της χρονιάς από τον χαζοχαρούμενο Τσίπρα: “Τέλος η φτώχεια - Το 2016 θα είναι το έτος της ανάκαμψης”

"Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται" λέει ο θυμόσοφος λαός, πράγμα που σημαίνει ότι ο πολιτικός βίος του Τσίπρα - που έκλεψε την ψήφο του ελληνικού λαού και είπε ψέμματα με το τσουβάλι- αναμένεται σύντομος.
Ο θιασάρχης της κυβέρνησης των μνημονιακών σαλτιμπάγκων, οι πολιτικές δηλώσεις και εξαγγελίες των οποίων πέρα από απογοήτευση προκαλούν νευρικό γέλιο, είχε το θράσος να μιλήσει για ανάκαμψη και ανασυγκρότηση πάνω από τα ερείπια μιας Πατρίδας που ψυχορραγεί.
Ο εκτός τόπου και χρόνου και ανεκδιήγητος Τσίπρας αντί να....
προσπαθήσει για μια φορά στην ζωή του να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα την σκληρή πραγματικότητα, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του πούλησε για μια ακόμη φορά φύκια για... μεταξωτές κορδέλες.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: "Το 2016 που έρχεται θα είναι το έτος της ανάκαμψης και της ανασυγκρότησης...Είναι η χρονιά που θα σηματοδοτήσει την οριστική έξοδο από την οικονομική κρίση και, μαζί,  το τέλος της επιτροπείας και την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας... Αφήνουμε πίσω μας μια πολυετή σκληρή περίοδο κρίσης και μπαίνουμε στην επόμενη πενταετία της αναγέννησης της πατρίδας μας. Μια πενταετία ανασυγκρότησης αλλά και μεγάλων τομών, αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, που έχει ανάγκη η χώρα. Ώστε σε πέντε χρόνια από σήμερα, που θα γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση, να έχουμε οικοδομήσει μια Ελλάδα, όπως αξίζει στην ιστορία της και στο λαό της. Μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα, με βαθιά ριζωμένη την ισονομία, την αξιοκρατία, και τη κοινωνική δικαιοσύνη. Νησίδα ασφάλειας, σταθερότητας και κοινωνικής προκοπής, μέσα σε μια ευρύτερα αποσταθεροποιημένη περιοχή. Αλλά και διαρκές λίκνο της δημοκρατίας και του πολιτισμού".
Το 2016 θα είναι μια δύσκολη και Αγωνιστική χρονιά, πράγμα που θα ξυπνήσει απότομα τον χαζοχαρούμενο και ψεύτη πρωθυπουργό από την νιρβάνα του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών