Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 01, 2016

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΗΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΙΗΣΗΣ» ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΣΤΑΝ

lathro_selfie

Γράφει ο Αντίοχος

Όταν αναφερόμαστε στους πρόσφυγες από την Συρία, προσθέτουμε και τη φράση «και όσους δηλώνουν πρόσφυγες». Καθόλου τυχαία, γιατί πολλοί απ’ αυτούς που πέρασαν τα ελληνικά σύνορα ως «πρόσφυγες» και κατέληξαν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες –που έχουν τρόπο να εξακριβώνουν από πού κρατάει η σκούφια του καθενός- αποκαλύφθηκε ότι είναι πρόσφυγες-μαϊμού!
Ένας λαθρομετανάστης από την Αλγερία, λοιπόν, συνελήφθη στο λιμάνι της Μυτιλήνης από....
λιμενικούς, την ώρα που αποβιβαζόταν από το πλοίο της γραμμής, από τον Πειραιά.
Στις αποσκευές του βρέθηκαν 67 πλαστά υπηρεσιακά σημειώματα προσωρινής διαμονής μεταναστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πλαστά έγγραφα είχαν εκδοθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης και σε όλα οι κάτοχοί τους εμφανίζονταν ως Σύριοι πρόσφυγες, ενώ ήταν Μαροκινοί, Αλγερινοί κι ότι άλλο θέλετε, εκτός από Σύριοι πρόσφυγες!
Πρόκειται για το τρίτο περιστατικό με πλαστά υπηρεσιακά σημειώματα που εντοπίζεται από τις ελληνικές αρχές στη Λέσβο το τελευταίο χρονικό διάστημα κι αν λάβουμε υπόψη μας το μπάχαλο που επικρατεί σε όλες τις υπηρεσίες της μνημονιακής μας Μπανανίας (όχι με ευθύνη των απλών υπαλλήλων, αλλά του τριτομνημονιακού ψευδοκράτους…), καταλαβαίνουμε ότι το φαινόμενο της πλαστής «προσφυγοποίησης» λαθρομεταναστών έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.
Εν τω μεταξύ, οι αυστριακές αρχές επαναπροώθησαν τις τελευταίες τρεις μέρες εκατοντάδες λαθρομετανάστες στη γειτονική Σλοβενία, διότι υπέβαλαν ψευδή στοιχεία για την εθνικότητα τους, προσπαθώντας να αυξήσουν τις πιθανότητες τους να λάβουν άσυλο, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο οποίος προσέθεσε, ότι τελευταία «στα σημεία ελέγχου των καθημερινών αφίξεων περίπου 3.000 προσφύγων και μεταναστών στο ομόσπονδο κρατίδιο της Καρινθίας, οι αστυνομικές αρχές και μεταφραστές κατέγραψαν αύξηση του αριθμού των προσερχομένων, οι γλωσσικές δεξιότητες των οποίων δεν ταίριαζαν με την δηλωμένη από τους ίδιους εθνικότητα.
Υποθέτουμε πως κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έχουν λίγες πιθανότητες να λάβουν άσυλο στην Αυστρία και την Γερμανία».
Τώρα, όσον αφορά το εύλογο ερώτημα, από ποια χώρα εισήλθαν στην Ευρώπη οι ψευτο-πρόσφυγες, προωθήθηκαν στα Σκόπια και την Σλοβενία και κατέληξαν στην Αυστρία, το αφήνουμε στην κρίση σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών