Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 08, 2016

Οι βιασμοί από λαθρομετανάστες, ο Άγιος Παντελεήμονας και η Ελπίδα που έρχεται

Γράφει ο Αινείας

"Και ξαφνικά ανακαλύψαμε την....Αμερική". Μόνο έτσι θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τους συναθρώπους μου, και τους συνομιλητές μου που όλως παραδόξως, άφησαν στην άκρη τα οικονομικά τους προβλήματα και θυμήθηκαν ότι δίπλα τους ζουν...αγρίμια έτοιμα να χυμήξουν.
Οι (λαθρο)μετανάστες τελικώς δεν είναι και τόσο φιλήσυχοι και ο θρησκευτικός φανατισμός τους - κουλτούρα τους δεν ταιριάζει με τη Δυτική Λευκή κοινωνία με αποτέλεσμα να εκδηλώνουν παραβατικές συμπεριφόρες, σε διάφορες εκφάνσεις της αποφαίνονται σήμερα όλοι.

Αφορμή φυσικά στάθηκε το θλιβερό περιστατικό στον Κολωνία, όπου ήδη έχουμε 121 - με τον αριθμό όλο να αυξάνεται - καταγγελίες για...
απόπειρα βιασμού λευκών Γερμανίδων από λαθρομετάναστες μόνο ανήμέρα της Πρωτοχρονιάς!!! Οι καταγγελίες αφούν κυρίως θύτες από τη Μέση Ανατολή και την (Κ)Αφρική που περιέργως, δηλώνουν σύριοι πρόσφυγες για να αποφύγουν την απέλαση. (τους έχουν δασκαλέψει οι αλληλέγγυες" ΜΚΟ)

Το παρήγορο είναι ότι η κατάληξη όλων των συζητήσεων είναι "δεν πάει άλλο αυτό...πρέπει να φύγουν".

Είναι ταυτόχρονα η ελπίδα και ο προάγγελος αγώνα εναντίον τόσο όσων εγκληματούν πολιτικά, αλλά και κοινωνικά. Μπορεί στην αρχή να πάρει μορφή προσωπικού αγώνα, αλλά μόλις διαπιστωθεί η μη δυνατότητα ουσιαστική αλλαγής της κατάστασης, νομοτελειακά όλοι οι ευσυνείδητοι και μαχητικοί Έλληνες που "θέλουν τη ζωή που τους έκλεψαν, πίσω", ανεξαρτήτως ιδεολογίας, θα στραφούν στο συλλογικό αγώνα και θα οργανωθούν κάτω από φορείς που είναι αγωνίζονται ήδη "Εναντίον Όλων".

Και τότε πραγματικά θα ανθίσει κάτι νέο, απαλλαγμένο από το βούρκο της σήψης και της παρακμής που μας θα έχουν ρίξει τα τσιράκια των διεθνών τοκογλύφων και των παγκοσμιοποιητών.

Υ.Γ.
Την ίδια κατάληξη φράσης άκουγα και προ 8ετίας από τα στόματα όλων των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, από όπου ξεκίνησε ο Αγώνας για την απελεύθερωση της πατρίδας και τώρα σταδιακά χτίζεται σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Και αυτό είναι η μεγαλύτερη ΕΛΠΙΔΑ για την Ελλάδα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών