Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 08, 2016

Η εβραϊκή φυλετική καθαρότητα κι ένα... μυθιστόρημα

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί οι σιωνιστές και τα κατά τόπους όργανά τους να χαρακτηρίζουν «ναζιστή» και «ρατσιστή» όποιον τολμήσει να μιλήσει για την καθαρότητα της φυλής του, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις χώρες του κόσμου, πλην μιας: του Ισραήλ!

Στο σιωνιστικό κράτος, η διατήρηση της φυλετικής καθαρότητας του «περιούσιου λαού» είναι νόμος, ακόμα κι αν απειλείται από ένα… μυθιστόρημα.

Ένα μυθιστόρημα, λοιπόν, της ισραηλινής συγγραφέως και δημοσιογράφου Ντόριτ Ραμπινιάν (κρίνοντας από το επώνυμο πρόκειται για απόγονο εβραίου ραβίνου εξ’ Αρμενίας) που περιγράφει την αγάπη ανάμεσα...
σε μια Ισραηλινή και έναν Παλαιστίνιο, κόπηκε από το πρόγραμμα λογοτεχνίας των Λυκείων του Ισραήλ, με απόφαση του υπουργείου Παιδείας.

Προσέξτε με ποιο αιτιολογικό: «Οι ιδιαίτερες προσωπικές σχέσεις και ακόμη περισσότερο η δυνατότητα να θεσμοποιηθούν με το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας, έστω κι αν αυτό δεν έχει συμβεί ιστορικά μεταξύ Εβραίων και μη Εβραίων, θεωρούνται από μεγάλα τμήματα της κοινωνίας απειλή για τη χωριστή ταυτότητα»…

Τα συμπεράσματα δικά σας (παλιοναζιστές και παλιορατσιστές)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών