Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2016

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες της Μάχης της Κόνιτσας


Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες της Μάχης της Κόνιτσας

Τους Ήρωες της Μάχης της Κόνιτσας που πολέμησαν εναντίον των κομμουνιστοσυμμοριτών (Δεκέμβριος 1947-Ιανουάριος 1948) τίμησε χθες η Τ.Ο. Ιωαννίνων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή ως όφειλε...


Η εκδήλωση άρχισε με την θεία λειτουργία χοροστατούν τος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ανδρέα και στην συνέχεια τελέστη μνημόσυνο για τους νεκρούς ήρωες που με το αίμα τους σταμάτησαν την κόκκινη λαίλαπα και τα όνειρα του παρανοϊκών συμμοριτών.

Με το τέλος της θείας λειτουργίας στον πύρινο λόγο του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης αναφέρθηκε στην Χρυσή Αυγή εξαίροντας την στάση της όσο αφορά στην καταψήφιση του συμφώνου συμβίωσης
Στην συνέχεια στεφάνι κατέθεσε  ο Γραμματέας της ΤΟ Ιωαννίνων  που καταχειροκροτήθηκε από τους συμμετέχοντες ,άλλωστε η μοναδική πολιτική οργάνωση που παρίσταντο  στο μνημόσυνο ήταν ο Λαϊκός Σύνδεσμος διότι οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις του αντισυνταγματικού τόξου ,την τέλεση μνημόσυνων για την ανάπαυση των ψυχών των νεκρών ηρώων τις θεωρούν γιορτές μίσους.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό ύμνο. Τιμή και δόξα στους ήρωες που με το αίμα τους πότισαν την ακριτική μας Κόνιτσα ,διατηρώντας την ακεραιότητα της πόλης της Πατρίδος και του Έθνους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών