Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2016

Κάθε πόλη της Ελλάδος και ένα κτίριο για τους λαθρομετανάστες... Όλα αυτά με...λεφτά δικά σας Έλληνες από τους φόρους που πληρώνετε!


Έργο Σύριζα: Κάθε πόλη και ένα γκέτο - Κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών παντού!

Μετά την ανακάλυψη ότι η κατασκευή του κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών στην Σάμο είναι παράνομη, με απόφαση που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως στις 8 Ιανουαρίου ο λαθροϋπουργός Μουζάλας αποφάσισε και διέταξε την κατασκευή νέων κέντρων υποδοχής σε Σάμο και Χίο.
Όπως προκύπτει από την απόφαση του ΦΕΚ στην Σάμο το πρώην πεδίο βολής του δήμου, εκτάσεως 12.298 τετραγωνικών μέτρων, θα μετατραπεί σε κέντρο κράτησης, ενώ στην Χίο η οριοθετημένη έκταση 6000 τετραγωνικών μέτρων του πρώην εργοστασίου ΒΙΑΛ θα δοθεί και αυτή προς φιλοξενία των λαθρομεταναστών.
Οι κάτοικοι των νήσων εξοργισμένοι ζητούν....
ευθύνες από τα αρμόδια υπουργεία, ενώ στον δρόμο πρόκειται να βρεθούν τις προσεχείς ημέρες προκειμένου να διαδηλώσουν κατά των παράνομων μεταναστών.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην πραγματικότητα εφαρμόζει το πλήρες σχέδιο των προηγούμενων κυβερνήσεων, το οποίο δεν είναι άλλο από τον πλήρη αφελληνισμό και τον εποικισμό της Ελλάδας.
Συμβολικό άλλωστε είναι και το γεγονός ότι τα νέα σπίτια των παράνομων μεταναστών θα χτιστούν πάνω σε κλεισμένα στρατόπεδα και εργοστάσια. Στην Ελλάδα του χθες που αργοπεθαίνει.


ΙΔΟΥ αναλυτικά η απόφαση όπως αυτή δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως:
Aρ. 6634/147524
Σύσταση Κέντρου Πρώτης Υποδοχής και προσωρινών Δομών Φιλοξενίας αιτούντων άσυλο και ευάλωτων ομάδων πολιτών τρίτων χωρών στις νήσους Χίο και Σάμο.
1. Συστήνονται Κέντρα Πρώτης Υποδοχής (ΚΕ.Π.Υ.) και προσψρινές Δομές Φιλοξενίας αιτούντων άσυλο και ευάλωτων ομάδων πολιτών τρίτων χωρών (εφεξής "Δομές), στις νήσους Χίο και Σάμου:
Α) Στη νήσο Χίο σε τμήμα οικοπέδου αποκλειστικής κυριότητας του Δήμου Χίου εντός οριοθετημένης έκτασης συνολικού εμβαδού 33.851.30 τετραγωνικών μέτρων, όπου εντός αυτής υπάρχει παλαιό κτίριο (πρώην εργοστάσιο ΒΙΑΛ) εμβαδού περίπου 6.000 τετραγωνικών μέτρων σε απόσταση 7 χιλιομέτρων από την πόλη της Χίου, όπως περιγράφεται κατά θέση, όρια και λοιπά στοιχεία στην σχετική με αρ. 1/4-1-2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου.
Β) Στη νήσο Σάμο σε έκταση 12.298 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή Πρώην Πεδίο Βολής του Δήμου Σάμου, όπως αυτή περιγράφεται στη σχετική απόφαση του Δ.Σ. του Ταμείου Εθνικής Άμυνας.
2. Καθορίζουμε ως τοπική αρμοδιότητα των ανωτέρω Δομών την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
3. Οι Δομές λειτουργούν στο πλαίσιο της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής, η οποία είναι αρμόδια για τη διαχείριση της καθημερινής λειτουργίας τους με τη σύμπραξη όπου προβλέπεται και άλλων αρμόδιων φορέων.
4. α) Για την κάλυψη των αναγκών δημιουργίας των ανωτέρω Δομών παρέχεται η συνδρομή των υπηρεσιών του πρώην Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, που εποπτεύονται από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, συνδρομή που περιλαμβάνει και σύναψη συμβάσεων προμηθειών, υπηρεσιών και έργου, ως Αναθέτουσα Αρχή, με διάφορους οικονομικούς φορείς, ιδίως σε ότι αφορά την προμήθεια και την τοποθέτηση προκατασκευασμένων μονάδων στέγασης και λοιπών αναγκαίων λειτουργιών, ως και συναφών υλικών εξοπλισμών.
β) Ο αρμόδιος για την Μεταναστευτική Πολιτική Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ως προς το σύνολο του έργου, μέσω των υπηρεσιών που προΐσταται και των υπ' αυτού οριζομένων προσώπων και οργάνων έχει την ευθύνη του προγραμματισμού, του συντονισμού, των τεχνικών μελετών και προδιαγραφών, της τεχνικής επίβλεψης και της παραλαβής των εργασιών σε συνεργασία με οποιουσδήποτε συμπράττοντες φορείς. Η τελική διοικητική παραλαβή του έργου θα γίνει από την Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής.
5. Για την έναρξη της εφαρμογής της ανωτέρω παραγράφου 4, η δαπάνη του έργου εγγράφεται στις οικείες πιστώσεις του Προϋπολογισμού Δημοσίων Επενδύσεων με την έκδοση απόφασης ένταξης και ακολουθούνται οι διοικητικές ενέργειες που προβλέπονται στην ΥΠΑΣΥΔ για την πίστωση της προβλεπόμενης από την πρόσκληση προκαταβολής τουλάχιστον 30% στους οικείους λογαριασμούς του προϋπολογιστικού κόστους των έργων. Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από την δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Αθήνα, 8 Ιανουαρίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών