Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 28, 2016

"Να καεί η πουτ@ν@ η βουλή"! Έλληνες Αγρότες εναντία στα ΜΑΤ του Σύριζα: Άγρια επεισόδια στην Θεσσαλονίκη - Βίντεο

Δεν θα εγκαινιάσει την Agrotica ο υπουργός του Σύριζα Αποστόλου - 30.000 αγρότες πολιορκούν το Βελλίδειο - Χημικά και ξύλο η απάντηση της Αριστεράς

Εξαγριωμένοι αγρότες με ελληνικες σημαίες στα χέρια είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς μπροστά στην Έκθεση για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης. Μετά τις 17:00 το απόγευμα ανακοινώθηκε στους αγρότες ότι τελικά ο Υπουργός δεν θα εγκαινιάσει την έκθεση.

Δείτε τα βίντεο με τα επεισόδια...




Μάλιστα, έξω από το συνεδριακό κέντρο στο Βελλίδειο σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε αγρότες και ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να μην επιτρέψουν στους αγρότες να μπουν μέσα στο χώρο.



Υπολογίζεται πως 30.000 αγρότες βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό. Μάλιστα επιστράτευσαν μέχρι και σκιάχτρα που έχουν στα χωράφια γράφοντας το μήνυμα «Δεν θα γίνουμε σκιάχτρα στην γη μας».

Οι αγρότες κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου ανάρτησαν πανό που έγραφαν «Μας στέλνετε στην Βουλγαρία», ενώ κάποιοι κόλλησαν και πωλητήρια στα τρακτέρ του ανέφεραν ως αιτία πώλησης της «φορολεηλασία».



Ακολουθούν βίντεο




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών