Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 28, 2016

ΤΙ ΚΑΛΑ ! ! ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ!

lathro_viktoria
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Στο άρθρο μου με τίτλο «κυβέρνηση οπερέτα» που δημοσιεύτηκε στον εθνικισμό στις 21/1/2016, έγραφα μεταξύ άλλων και το εξής: «Ανεξάρτητα αν τα Σκόπια είναι με το ένα πόδι στην ΕΕ, μετά το παρατεταμένο κλείσιμο των συνόρων του στην περιοχή της Ειδομένης, βάζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο πλάτη, έμμεσα, στη γενική άρνηση των υπολοίπων κρατών της ΕΕ να δεχθούν μετανάστες». Η επιβεβαίωση των παραπάνω ήρθε σήμερα με την επιστολή του, κατά τα άλλα «φιλέλληνα», κ. Γιουνκέρ προς τον Σλοβένο πρωθυπουργό. Η επιστολή που βρίσκεται στην κατοχή του περιοδικού «politico» και το οποίο τη δημοσίευσε, αναφέρει μεταξύ άλλων και τα εξής : «ο κ. Γιουνκέρ τάσσεται υπέρ της πρότασής της για ενίσχυση των συνόρων των Σκοπίων με....
την Ελλάδα ώστε να ανακοπεί η ροή προσφύγων προς τον βορρά, με τη στήριξη της Ε.Ε. Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, οι περισσότεροι πρόσφυγες που έχουν φτάσει στην Ελλάδα θα παραμείνουν στη χώρα ανακουφίζοντας με αυτό τον τρόπο τις χώρες διέλευσης και τελικά την Αυστρία και τη Γερμανία./ «Καλωσορίζω την πρότασή σας» έγραψε στον Σλοβένο πρωθυπουργό ο κ. Γιουνκέρ επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την υποστήριξη της Κομισιόν στο σχέδιο του, το οποίο προβλέπει ότι όλες οι χώρες της Ε.Ε. θα πρέπει να προσφέρουν βοήθεια στις αρχές της ΠΓΔΜ μέσω οργάνων επιβολής του νόμου και της παροχής εξοπλισμού. Δεδομένου ότι η ΠΓΔΜ δεν είναι μέλος της Ε.Ε., ο κ. Γιουνκέρ είπε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να καταλήξουν σε διμερείς συμφωνίες με την κυβέρνηση των Σκοπίων ώστε να αναπτύξουν αστυνομικές δυνάμεις στα σύνορα με την Ελλάδα.».
Δεν μας έφτανε η επιστολή Γιουνκέρ, που συν τοις άλλοις δηλώνει κατά πόσο μας υπολογίζουν οι εταίροι μας ,  μας ήρθε καπάκι και η δήλωση του ανεκδιήγητου Μουζάλα που παριστάνοντας τον υπουργό είπε μεταξύ άλλων για το θέμα της επιστολής Γιουνκέρ: «ότι η Αθήνα δεν είχε ενημερωθεί για το σχέδιο της Σλοβενίας. Δεν σκοπεύουμε να μετατρέψουμε τη χώρα σε νεκροταφείο ψυχών. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι είδους πολιτική είναι μία χώρα να κλείνει τα σύνορά της με την Ελλάδα». Αυτά δήλωσε την περασμένη Δευτέρα στους Financial Times, γιατί χθές το πρωί στο ΣΚΑΙ τον έπιασε ο πόνος και η ανησυχία που  ο Βέλγος υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ότι επιθυμεί την δημιουργία στρατοπέδου στην Ελληνική πρωτεύουσα δυνατότητας 300 – 400 χιλιάδων λαθρομεταναστών.
Συνεχίζεται η κοροϊδία και η υποτίμηση της νοημοσύνης των Ελλήνων από τους Συριζαίους. Συν τοις άλλοις, οι υπουργοί του Τσίπρα, εκφράζουν και απορίες για τα πολιτικά δρώμενα, που αν μη τι άλλο, τέτοιες απορίες δεν γεννιούνται ούτε στα παιδάκια του δημοτικού που κατέχουν τα στοιχειώδη του μαθήματος της γεωγραφίας.   Δεν «μπορεί» ο Μουζάλας να καταλάβει γιατί τα Σκόπια κλείνουν τα σύνορά τους. Στο μυαλό βλέπετε του Μουζάλα και του κάθε συριζαίου επικρατεί το αέναο αποτέλεσμα της  επανάστασης που δεν έγινε ποτέ. Έτσι φαντάζονται ότι θα είναι ο κόσμος μετά την επανάσταση, όλα ρόδινα, να μην υπάρχουν πόλεμοι, αρρώστιες, πείνα, σύνορα και πατρίδες. Αυτά φαντάζονται τα επιτροπάτα της Κουμουνδούρου με την φαντασία να περιπλέκει όλο και πιο πολύ την κατάσταση γύρω μας. Για τόσο βλάκες και ηλίθιους μας περνά ο Μουζάλας, ώστε μέσω βλακωδέστατων αναρωτημάτων να προσπαθεί να εξιλεωθεί στα μάτια του Ελληνικού λαού, τάχα γιατί οι άλλοι λαοί δεν εφαρμόζουν ό,τι κι εμείς που κρατάμε ορθάνοιχτα τα σύνορά μας, απ τη μία, και απ’ την άλλη να μαζεύεται σαν βρεγμένη γάτα αφήνοντας ανυπεράσπιστη τη Χώρα σε «επιθέσεις» ωσάν και του Βέλγου ομολόγου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών