Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 17, 2016

"Μπουμπούκος" ο...μαρτυριάρης: "Ο Σαμαράς θα έχει ρόλο...μελλοντικά"!!

Γράφει ο Αινείας

Ξεδιαλύνει το...πολιτικό τοπίο μετά και την εκλογή του νέου Προέδρου της ΝΔ, καθώς το σύστημα ανασυντάσσεται και διανέμει ρόλους στους συντηρητές τουυ.

Ένα από τα χρησιμότερα γρανάζια του, που τείνει στη γραφικότητα εντούτοις, ο γνωστός σε όλους μας "Μπουμπούκος" έδωσε μια συνέντευξη στη Real News που πέρα από την...υμνολογία στον "Κούλη τον siemensούλη" και την καθύβριση του ΣΥΡΙΖΑ δίνει και το στίγμα των μελλόμενων πολιτικών εξελίξεων που θα φέρει η...καταιγίδα των μέτρων εξόντωσης του ελληνικού λαού από τη "δεύτερη φορά αριστερά".

Η αναπόφευκτη, όπως....
προσδιορίζεται πια από τα γεγονότα, προσφυγή στις κάλπες θα οδηγήσει στη δημιουργία νέων...κυβερνητικών σχημάτων με επικεφαλή ποιόν λέτε..;!;!
Η "Μπουμπούκος" δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία  και έμμεσα παρουσιάζει το νεό...Πρωθυπουργό που ακούει στο όνομα...Αντώνης Σαμαράς.

Λέει συγκεκριμένα: «στο μέλλον μπορεί να υπάρξουν ρόλοι για έναν πρώην πρωθυπουργό» και φυσικά δεν παραλείπει να θυμίσει ότι ο..."ψυχάκιας"(λόγω των πολλών φαρμάκων που του χορηγούνταν για να...παραμένει νηφάλιος) Σαμαράς, που έστησε με την υποστήριξη ενός παραδικαστικού κυκλώματος, τη μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία του αιώνα στη Χρυσή Αυγή, είναι ο μόνος Πρωθυπουργός που έδωσε ρυθμούς ανάπτυξης της χώρας.

Υ.Γ.
 όπως η ΝΔ προ μηνών ψήφισε τον Παυλόπουλο για...Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ στη μελλοντική συγκυβέρνηση θα ψηφίσει το...Σαμαρά για Πρωθυπουργό "κοινής αποδοχής"

Υ.Γ.2
Δε χρειαζόταν φυσικά να γράψω ότι η επόμενη Συγκυβέρνηση θα είναι ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και η Εθνική Αξιωματική Αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή...Ηλίου Φαεινότερον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών