Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 17, 2016

ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟ ΠΙΣΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

lathro_apagorenete

Μια πόλη στην Γερμανία απαγόρευσε στους «πρόσφυγες» που κάλεσε στη χώρα η φράου Μέρκελ (για να συμβάλλουν στην αύξηση της κερδοφορίας των κεφαλαιοκρατών, ως «φτηνά εργατικά χέρια)  την είσοδο στην κλειστή πισίνα του δήμου (στην οποία πλήρωναν και μειωμένο εισιτήριο…), γιατί πολλές γυναίκες κατήγγειλαν ότι τις παρενόχλησαν σεξουαλικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος του Μπόρνχαϊμ, μιας πόλης που απέχει 30 χιλιόμετρα από την Κολωνία, δήλωσε τα εξής: «Υπήρξαν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε αυτήν την πισίνα από ομάδες νεαρών ανδρών και αυτό ανάγκασε ορισμένες γυναίκες να....
φύγουν από τις εγκαταστάσεις. Αυτό οδήγησε στην απόφαση που έλαβα, ότι δηλαδή οι ενήλικοι άνδρες από τα καταφύγια των αιτούντων άσυλο δεν θα μπορούν να μπαίνουν στο χώρο της πισίνας μέχρι νεωτέρας».
Κι όπως συμβαίνει πάντα, θα ξεσηκωθούν οι γνωστοί… αντιρατσιστές και η απόφαση θα ανακληθεί, με αποτέλεσμα καμία γυναίκα να μην τολμάει να πάει στην πισίνα! Για να επιβεβαιωθεί η παροιμία «ήρθαν τα άγρια να διώξουνε τα ήμερα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών