Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 05, 2016

Γιατί τα παιδιά και τα εγγόνια των σοβιετικών δικτατόρων διαπρέπουν στην Αμερική;

Γράφει ο Αντίοχος
 
Αυτές τις μέρες δημοσιεύθηκε σε περίοπτη θέση της ηλεκτρονικής έκδοσης του καθεστωτικού «Βήματος», άρθρο με τίτλο: «Ο Πούτιν ποντάρει στο χαρτί του Ντόναλντ Τραμπ». Το άρθρο υπέγραφε κάποια ονόματι Νίνα Χρούστσεβα, συγγραφέας και καθηγήτρια Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο The Νew School στη Νέα Υόρκη και ήταν σφόδρα επικριτικό για τον πρόεδρο Πούτιν (και τον Ντόναλντ Τραμπ).
Δεν είναι η πρώτη φορά που φιλοξενούνται άρθρα της συγκεκριμένης στο «Βήμα», με θέματα ρωσσικού ενδιαφέροντος – πάντα κατά του Πούτιν.
Επειδή το επώνυμο της αρθρογράφου… κάτι μου θύμιζε, έψαξα το βιογραφικό της και –όπως το περίμενα- προέκυψε εγγονή του....
μετασταλινικού δικτάτορα της Σοβιετίας, Νικήτα Χρουστσόφ – και μάλιστα «υπερήφανη» γι’ αυτό, όπως δηλώνει η ίδια.
Αφελής απορία, απευθυνόμενη σε κνίτικα χοιρίδια: γιατί άραγε τα παιδιά (με πιο τρανταχτό παράδειγμα την κόρη του Στάλιν, Σβετλάνα…) και τα εγγόνια των πρώην σοβιετικών δικτατόρων καταφεύγουν στην Αμερική και πώς εξηγείται ότι διαπρέπουν εκεί;
Εθνικισμός

1 σχόλιο:

  1. Μια λογική εξήγηση είναι ότι δεν είναι Ρώσοι οι πιο πολλοί από αυτούς, όπως δεν είναι Έλληνες, Γάλλοι, Άγγλοι, κλπ. Αν ψάξουμε λίγο πιο βαθιά, θα διακρίνουμε μια κοινή καταγωγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών