Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 05, 2016

Υπάρχουν και σοβαρά κράτη: Η Σουηδία κλείνει τα σύνορα και απελαύνει τους απρόσκλητους που δεν έχουν χαρτιά προσφύγων


Υπάρχουν και σοβαρά κράτη: Η Σουηδία κλείνει τα σύνορα και απελαύνει τους απρόσκλητους που δεν έχουν χαρτιά προσφύγων

Με συνεχείς ελέγχους στα σύνορα όπως και στο εσωτερικό της χώρας, με βαριά πρόστιμα στους μεταφορείς, με άμεσες απελάσεις και φράχτες η κυβέρνηση της Σουηδίας καταφέρνει και μειώνει τον αριθμό των απρόσκλητων.
Στην Ελλάδα, η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ επαναπαύεται και περιμένει από την τουρκία να τηρήσει την συμφωνία της συνόδου κορυφής για το προσφυγικό, χωρίς να παίρνει κανένα απολύτως μέτρο για τους χιλιάδες απρόσκλητους που εισβάλλουν καθημερινά στην πατρίδα μας.
Η Σουηδία, λοιπόν απαιτεί από τους απρόσκλητους να διαθέτουν ένα έγγραφο ταυτοποίησης για να τους επιτραπεί να διασχίσουν με τρένο ή λεωφορείο τη γέφυρα του Όρεσουντ, την κύρια πύλη εισόδου των προσφύγων στη χώρα.
Εκτός από την ευθύνη που...
φέρουν οι μεταφορείς στους οποίους μπορούν να επιβληθούν μεγάλα πρόστιμα στην περίπτωση που παραβούν τον κανονισμό αυτόν, συστηματικοί έλεγχοι γίνονται κατόπιν σχετικού μέτρου που τέθηκε σε ισχύ από τα μεσάνυχτα στον δανέζικο σταθμό του Κάστρουπ, στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης, από όπου αναχωρούν τα τρένα που διασχίζουν τη γέφυρα του Όρεσουντ προς τη Σουηδία. Επίσης έχουν στηθεί περίπου 30 σημεία ελέγχου.
Όλοι οι επιβάτες που θέλουν να μεταβούν στη Σουηδία με το τρένο ή το λεωφορείο θα πρέπει να παρουσιάζουν ένα αναγνωριστικό έγγραφο (διαβατήριο, ταυτότητα, άδεια οδήγησης κλπ). Το μέτρο αυτό αφορά και τα πορθμεία που διασχίζουν τα στενά του Όρεσουντ.

Οι απρόσκλητοι που θα προσπαθούν τώρα να επιβιβαστούν χωρίς αναγνωριστικά έγγραφα θα απελαύνονται αυτομάτως, ακόμη και αυτοί που διέρχονται από τη Σουηδία με προορισμό τη Νορβηγία ή τη Φινλανδία και οι οποίοι αρνούνται να καταθέσουν αίτηση για τη χορήγηση ασύλου εκεί. Οι κανονισμοί αυτοί, σε συνδυασμό με την προσεχή σκλήρυνση των όρων περί διαμονής, είχαν ένα άμεσο αποτέλεσμα, καθώς ο αριθμός των νέων αφίξεων μειώθηκε σημαντικά από τα μέσα Νοεμβρίου.
Παράλληλα με όλα αυτά ένας φράχτης ύψους δύο μέτρων και μήκους πολλών εκατοντάδων μέτρων κατασκευάστηκε στον σταθμό του Κάστρουπ για να εμποδίζει τους απρόσκλητους που απελαύνονται να εφορμούν στα τρένα που αναχωρούν για τη Σουηδία.

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών