Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 23, 2016

Η Χρυσή Αυγή δίπλα στους αγώνες των αγροτών σε όλη την Ελλάδα - Φωτορεπορτάζ από το μπλόκο της Βοιωτίας!

Τέλος της ανοχής στους αριστερούς απατεώνες αποφάσισαν να θέσουν οι Έλληνες Αγρότες σε όλη τη χώρα και από αυτή την εξέλιξη δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Βοιωτία. Μακράν κούφιων υποσχέσεων και ευχολογίων, κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στο πλευρό των αγωνιζόμενων αγροτών, διαμηνύοντάς  τους την πλήρη υποστήριξη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στον Αγώνα που δίνουν ενάντια στην αντεθνική κυβέρνηση που επιδιώκει τον αφανισμό τους.

Εκατοντάδες αγρότες από την Θήβα και χωριά της Βοιωτίας απέκλεισαν...
συμβολικά για λίγη ώρα την εθνική οδό στο ύψος της Θήβας (ενενηκοστό χιλιόμετρο της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας), παρατάσσοντας ένα ποταμό τρακτέρ στα οποία δέσποζαν οι Ελληνικές Σημαίες. Μέλη της Τ.Ο. Βοιωτίας παρουσία του βουλευτή Βοιωτίας του Κινήματος, Ε. Καρακώστα, συνομίλησαν με τους αγρότες, ακούγοντας με προσοχή τα δίκαια αιτήματά τους. Ο συναγωνιστής Καρακώστας εξέφρασε προς τους αγρότες της Βοιωτίας την απόλυτη στήριξη της Χρυσής Αυγής, επισημαίνοντας πως όταν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών τόνιζε την αναγκαιότητα της επιστροφής στον πρωτογενή τομέα της παραγωγής και στην ενίσχυση των Ελλήνων αγροτών, τα κόμματα της Αριστεράς και της ψευτοδεξιάς κορόιδευαν τον Λαό υποσχόμενα "σκίσιμο ή επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου"!

"Η κυβέρνηση της Αριστεράς θέλει να μας εξοντώσει", επισήμαναν οι αγρότες προς το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, σημειώνοντας πως δεν θα κάνουν πίσω μέχρι την δικαίωσή τους. Ο συναγωνιστής Καρακώστας τους εξήγησε πως όπως συνέβη και με τους ελεύθερους επαγγελματίες, οι αγρότες συγκεντρώνουν το εκδικητικό μίσος της Αριστεράς επειδή έχουν Τιμή και Αξιοπρέπεια και δεν έτρεχαν να γλείφουν στελέχη του Σύριζα προκειμένου να διοριστούν στο δημόσιο!

Το μήνυμα των Εθνικιστών προς τους Έλληνες Αγρότες είναι τούτο: "Η Χρυσή Αυγή δεν έρχεται ούτε να καπηλευτεί αγώνες, ούτε να μοιράσει υποσχέσεις. Απέναντι στα εθνοκτόνα Μνημόνια και στον κομματικό στρατό του δημοσίου, οι Έλληνες Αγρότες αποτελούν την πρωτοπορία μιας Ελεύθερης Πατρίδας. Σας μεταφέρουμε τους θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και δεσμευόμαστε να σταθούμε στο πλάι σας στους Αγώνες που έρχονται, Μέχρι τη Νίκη"!

 





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών