Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 02, 2016

ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ Η… ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΟΤΟ1-3
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Πρόσφατα μια εφημερίδα της Μέσης Ανατολής, η αραβοφωνη Dunya Al-Watan, είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο με έναν, για όσους δεν γνωρίζουν το θέμα, από τους πιο παράξενους τίτλους : «Άντρες χορευτές κοιλιάς σε νυχτερινά κλαμπ στην Τουρκία για να αναβιώσουν την… Οθωμανική Κληρονομιά».
Το άρθρο έδειχνε πως μια αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στην Τουρκία που επιδιώκει με μανία  τελευταία το ηγετικό δίδυμο, Ερντογάν- Νταβουτολγου, έρχεται με όλες τις… «παρεκτροπές» της Οθωμανικής ιστορίας. Μια από αυτές τις παρεκτροπές συμπεριλάμβανε και τους άντρες αντί για τις γυναίκες, ως τους περισσότερο προτιμώμενους ερμηνευτές για τον χορό της κοιλιάς σε γάμους, πάρτι και νυχτερινά κλαμπ! Μάλιστα!
Έτσι με αυτή την αναβίωση του…
Οθωμανικού «μεγαλείου», ξεχάστε το συνηθισμένο χορό της κοιλιάς που συνηθίζαμε να βλέπουμε σε μια ρομαντική δύση όπου μια γυναίκα διασκεδάζει άντρες οι οποίοι καπνίζουν ναργιλέδες. Αυτές τις μέρες ο χορός της κοιλιάς εκτελείται από μουσουλμάνους άντρες για τη σεξουαλική ικανοποίηση άλλων μουσουλμάνων αντρών. Τύφλα να έχει δηλαδή το σύμφωνο συμβίωσης!
Αυτή η μόδα της Οθωμανικής κληρονομιάς έχει το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό ότι ο άντρας χορευτής της κοιλιάς είναι μια… πόρνη. Παρόλα αυτά με την πάροδο του χρόνου ακόμα και οι πιο συντηρητικές μουσουλμανικές οικογένειες οι οποίες δεν επέτρεπαν γυναίκες να χορεύουν αυτόν τον προκλητικό χορό έχουν αποδεχτεί τους λικνίζοντες άντρες χορευτές της κοιλιάς.
Αλήθεια ποιος τύπος άντρα θα ενδιαφερόταν να πάει σε νυχτερινά κλαμπ τα οποία προβάλλουν άντρες χορευτές της κοιλιάς; Μόνο κάποιος που κατέχεται από… οθωμανικά «δαιμόνια» όπως ο μεγάλος σύγχρονος νεοοθωμανός σουλτάνος της Άγκυρας!
Όσο για τους απολογητές του LGBT οι οποίοι διαφωνούν ότι η ατζέντα τους έχει οποιαδήποτε σχέση με την παιδεραστία, το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να εξετάσει την ιστορία. Η ομοφυλοφιλία ήταν πάντα το πρώτο βήμα που οδηγούσε στη θέσπιση της παιδεραστίας και ήταν ένα προσφιλές «σπορ» στα σαράγια των σουλτάνων και των πασάδων.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Πηγή: www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών