Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 02, 2016

Όσοι ζωντανοί μαζί μας! Το μήνυμαγια το νέο έτος


Όσοι ζωντανοί μαζί μας! Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για το νέο έτος

2015: Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ

2016: ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Ένας ακόμη χρόνος πέρασε, γεμάτος πίκρες, απογοήτευση και δυστυχία για τον Ελληνικό Λαό. Μέσα στον χρόνο αυτό οι Έλληνες είδαν σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις τις ελπίδες τους να διαψεύδονται με το χειρότερο τρόπο. Ψηφίσανε τον Ιανουάριο τον ΣΥΡΙΖΑ για να… σκίσει το μνημόνιο! Και τους έφερε νέο μνημόνιο, χειρότερο μάλιστα από τα προηγούμενα. Έδωσαν ένα υπερήφανο ΟΧΙ σαν απάντηση στο....
δημοψήφισμα του Ιουλίου, μην υπολογίζοντας τις συνέπειες και την κινδυνολογία και είδαν το ΟΧΙ τους να γίνεται ένα “ναι” γεμάτο υποταγή και καταφρόνια. Ψήφισαν τον Σεπτέμβριο και πάλι για να δοθεί ένα τέλος στο μνημόνιο και πάλι διαψεύστηκαν.
Η Νέα Δημοκρατία από την πλευρά της σύρθηκε μοιραία και άβουλη πίσω από τις εξελίξεις και κατέστη το εξαπτέρυγο του ΣΥΡΙΖΑ όπως συνέβη στην ψηφοφορία της 14ης Αυγούστου 2015 όταν είπαν ναι στο μνημόνιο της αριστεράς.
Μέσα σε αυτό το χρόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέσα από την φυλακή συμμετείχε στις εκλογές του Ιανουαρίου και ήλθε τρίτο κόμμα. Άντεξε στις πιέσεις, την τρομοκρατία και τον αποκλεισμό. Δεν δίστασε να υποστηρίξει το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα γιατί αυτό μας επέβαλε το πατριωτικό μας καθήκον. Μέσα σε εντελώς αντίξοες συνθήκες και μέσα σε απόλυτα εχθρικό περιβάλλον συμμετείχε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου και ήλθε και πάλι τρίτο κόμμα με κύριο ζητούμενο από όλα τα άλλα κόμματα το να μη αναδειχθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τρίτο κόμμα! Τους διαψεύσαμε για μια ακόμη φορά και νικήσαμε πάλι!
Ο χρόνος που έρχεται θα είναι δύσκολος για τον Λαό μας, δίπλα στον οποίο θα σταθούμε και θα αγωνιστούμε με όλη την δύναμη της Ελληνικής μας καρδιάς. Δεν υπολογίζουμε την λάσπη τους, αφού αυτοί που μας συκοφαντούν είναι οι μεγάλοι ένοχοι για το κατάντημα της Πατρίδας. Τι πιο φυσιολογικό, λοιπόν, από το να πολεμούν και να κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όντας υποτακτικοί και υπηρέτες του ξένου αφέντη.
Περάσαμε μέσα από μονοπάτια δύσβατα και αντέξαμε, δεν μας λύγισαν ούτε οι φυλακές, ούτε οι σφαίρες των δολοφόνων. Προχωρούμε συνεχώς με μόνο μας βοηθό την Πίστη μας στον Θεό και την Ελλάδα. Ο χρόνος που έρχεται θα είναι κρίσιμος και θα αναδείξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ περισσότερο δυνατή.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ένας ακόμη χρόνος έρχεται και θα είναι ο χρόνος αυτός για τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες γεμάτος αγώνες για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία.
Στον αγώνα αυτό καλούμε όσους απέμειναν ζωντανοί στην χώρα αυτή, όσους ακόμη δεν έχουν σκύψει το κεφάλι στην τυραννία, να πυκνώσουν τις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για μια νέα Ελλάδα χωρίς διεφθαρμένους και προδότες, χωρίς ψεύτες και απατεώνες πολιτικούς, που ξεπουλήσανε και ξεπουλάνε χωρίς αιδώ τις ελπίδες ενός ολόκληρου λαού.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών